tiistai 21. helmikuuta 2012

Today, here in Mother's Day card


Hyvää huomenta ystävät.
Tänään täällä äitienpäiväkortti. MDUC ihanan luonnoksen mukaan. Pyöreä muoto oli minulle aika vaikea mutta mukavaa vaihtelua. Tässä on nyt toinen kuva jonka olen värittänyt Distres Inkeillä. Minusta ihan Ok ja toivoa on että opin vielä. Käytin ensimmäistä kertaa ihanaa filmirullaa joka on pöydällä odottanut kauan uutta kotia. Ihastuin ja pelkään että jokaiseen seuraavaan korttiin tulee sitä;) Kortin sisäosa jäi vielä vähän tyhjäksi joten sitä täytyy hieman koristella. Mukavaa päivää sinulle ja kommentit on lähellä sydäntäni:)

Good morning friends.
Today, here in Mother's Day card. MDUC wonderfully According to the sketch. Round shape to me was pretty hard, but a nice change. Here is another picture now that I have colored with distress inks. I think it's okay, and hope is that I learned yet. I used the first time in a wonderful film roll which is on the table waiting for a long time for a new home. I fell in love and I'm afraid that each of the next card will be issued the card;) the interior was still a bit empty so it must be a little garnish. Have a nice day for you and your comments have been close to my heart :)Challenges:

6 kommenttia:

 1. Wau Marika mikä ihanuus :)) Kerrassaan lumoava kortti ja tuo leimasin on niin ihqu,olen ihan sanaton taas kerran.Minuakin kiinnostaisi tehdä noita pyöreitä kortteja mutta vielä on haaveeksi jäänyt.Sinulla on todellakin niiiiiin onnistunut kortti :)

  VastaaPoista
 2. Upea kokonaisuus taas kerran! Ihana tuo pieni kirjekuori :o)

  VastaaPoista
 3. This is so pretty. Thanks for joining us at the Ribbon Girl colour challenge, Andrea

  VastaaPoista
 4. This card is amazing! I love your coloring, all the beautiful details and the heart frame!

  Thanks for joining us at MDUC this week!

  Hugs
  Kathrin aka Kruemel

  VastaaPoista
 5. Gorgeous card! love the cute little envelope! thanks for joining us at MDUC, hugs, Jane x

  VastaaPoista

Thank you if you had the time to leave a comment.
It means a lot to me.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...