keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Girlfriends- lipastokortti


Hyvää päivää ystävät.
Tänään aamulla ajattelin että tästä päivästä ei tule mitään. Kaikki heräsivät väärällä jalalla ja aamu oli yhtä itkua ja huutoa. Mutta nyt Jadessa on nukkunut 4 tuntia ja isommat tytöt leikkii kiltisti, toistaiseksi;) No okei sain siis hieman aikaa askarrella. Ja ihanaa mahtavaa se onnistui.. eräs ystävä pyysi minua jo kauan sitten tekemään kortin kaksostytöille, nyt sain sen tehtyä. Ja yllätys yllätys taas filminauhaa:) Kuva on väritetty copiceilla, paperit on Maja Design.  

Good day friends.
This morning I thought that this day was nothing. All were awakened on the wrong foot, and one morning was crying and screaming. But now Jadessa have slept 4 hours and up girls playing nicely, so far;) Well, okay I got a little time to be crafty. And the wonderful wonderful it was successful .. a friend asked me for a long time ago to make the card twin girls, now I got it done. And surprise, surprise again filmstrip :) The picture is colored with copic, the paper Maja Design. Challenges:

8 kommenttia:

 1. Kaunista ja herkkää. Tämä sopii mainiosti kaksosille.

  VastaaPoista
 2. UPEA luomus,todella ihana ja suloinen kortti =) Tosi ihania yksityiskohtia ja aina saa vain ihmetellä että onko tämä kortti todellakin :)

  VastaaPoista
 3. So beautiful Marika! I love your colouring and the wonderful easel card box design. Thank you for joining us at TOMIC this week. Hugs, Chris x

  VastaaPoista
 4. This is so pretty! Thanks for joining us at the Ribbon Girl colour challenge, Andrea

  VastaaPoista
 5. OH MY I love your keepsake box, and the two dummy charms are so cute!! I love your colouring and the flowers with the ribbon! Thanks so much for playing along at MDUC this week
  Hugs
  Karen
  xxx

  VastaaPoista
 6. oh WOW!!! What a beautiful project. The details are just stunning!!

  Thanks for playing along at MDUC this week
  Hugs

  VastaaPoista
 7. Stunning work ! Thanks for joining us at MDUC this week.
  Hugs,Janne

  VastaaPoista
 8. Thanks for joining TOMIC #38 Friendship + Doohickey, hope to see you again on our next challenge.Hugs, Gosia

  VastaaPoista

Thank you if you had the time to leave a comment.
It means a lot to me.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...