keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Pieni pala kirjasta. (A small piece of the book)


Hei ihanat ystävät ..ja myöhästyneet ystävänpäivä terveiset.

Tänään ajattelin, näyttää vilauksen minun tekemästä kuvakirjasta. Olin miettinyt tätä kauan ja nyt vihdoin sain sen tehtyä. Kirjassa on lähes kaikki viime vuoden aikana tekemäni kortit ja muut jutut. Mukaan pääsi myös muutama tämän vuoden kortti. Tätä projektia jatkan tekemällä myös kirjan mihin kokoan ohjeita erillaisista korttien taittelusta ja esim. kakun ja joulukalenterin ohjeet. Heinikan Heini ihastui kirjaan ja halusi tilata itselleen oman:) Tällainen palaute piristää kummasti ja antaa taika voimia. Anna sinäkin taikavoimia minulle jättämällä kommentti. Ihanaa päivääsinulle.

Hello lovely friends .. and belated Valentine's Day greetings.

Today, I thought, seems to catch a glimpse of my picture book making. I was thinking about this a long time and now I finally got it done. The book has almost all of last year during my cards and other stuff. Was there too few this year's card. I will continue this project by making the book like a dictionary to gather advice and folding cards such as the cake and the christmas calendar instructions. Heinikan Heini fell in love with the book and wanted to order her own :) This is returned to cheer up strangely, and magical powers. Enter the magical powers you do to me by leaving a comment. Have a wonderful day for you.

7 kommenttia:

 1. Aivan ihana kirja ...en yhtään ihmettele Heinin ihastusta :) Ja jos Heinille tulee oma kopio kirjasta, niin sitä varmaan pääsee joskus Heinikassa livenä ihastelemaan -huippujuttu!

  Myöhästyneet Ystävänpäivän toivotukset sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kiva idea! Noin pysyvät hyvin mielessä:)

  VastaaPoista
 3. Wou, onpa todella ihastuttava kirja!!

  VastaaPoista
 4. Wau, tosi hieno idea ja miten hienolta se mahtaakaan näyttää livenä!
  Hyvää ystävänpäivää :o)

  VastaaPoista
 5. Voi hyvät hyssykät sentään mikä IHANA luomus.Olet Marika kyllä todellinen taiteilija näiden juttujen kanssa,en voi kun ihastella tätäkin.Ja niin kuin Johanna jo totesi niin mehtaa olla ihana livenä kun kuvissakin jo on niin upean näköinen..Kertakaikkisen WAU juttu :)

  VastaaPoista
 6. Mullakin on se yksi kirja tekemistäni korteistani. Sanon aina leikkisästi, että se on mun eka kirjani ja se Maijun korttitekniikat on vasta toinen kirjani ;)

  VastaaPoista
 7. Näin upeista luomuksista kannattaa kyllä kirja tehdäkin :)Hienoja kaikki!

  VastaaPoista

Thank you if you had the time to leave a comment.
It means a lot to me.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...