perjantai 2. joulukuuta 2011

Minun Joulukalenteri luukku 2

Joulukalenteri luukku 2


Hei ystävät. 
Joku kyseli miten nämä sydämet on tehty tai varmaan lähinnä tuota kuvan siirto hommaa, joten ajattelin ilahduttaa teitä tänään tällaisella sydän ohjeella:)


1.Leimasin kuvan ja väritin sen. Leikkasin kuvan ja skannasin tietokoneelle. Hieman jouduin muokkaamaan jotta sain siitä samankokoisen kun alkuperäinen leima on.


2.Tulostin kuvan( kuvat, koska tietenkin hyödynsin koko paperin ) peilikuvana tällaiselle paperille. Vastaavia löytyy markkinoilta todella paljon.


3. Leikkasin kuvan niin että reunoille jäi vähän paperia. Tällä paperilla leikkaus ei ole tarkkaa koska silityksen jälkeen reunat muuttuu kirkkaiksi.


4.Piirsin paperille kaavan jonka mukaan leikkasin kaksi samanlaista sydäntä valkoisesta kankaasta. Piirsin tähän jo saumavarat valmiiksi.

 5. Silitin kuvan kiinni kankaaseen. Ohjeessa 3min silitys tarkoittaa varmaan jos käyttää koko paperin, mutta näin pienessä riittää noin puoli minuuttia.

 6. Annetaan kuvan jäähtyä hetki ja poistetaan tausta paperi ja näin se on valmis.


Tässä on toinen vaihtoehtoinen paperi jota käytin sydämen takaosassa.Löysin tämän kirjakaupasta ja tämä toimii myös niin että tälle voi leimata koska kuva silitetään oikein päin.

7. Myös tekstin olen skannannut, se sujui helpommin kun leimasin koko paperin ja skannasin sen. Eli leima oli suoraan oikeassa koossa.
Olisin voinut myös leimata suoraan tähän paperiin, mutta minulla ei ollut aikaa odottaa musteen kuivumista;) Eli leikkasin tekstin ja poistin taustapaperin ja sit vain kankaalle ja leivinpaperi väliin ja silitys. Todella nopeasti silitetty alle puoli minuuttia riittää.


8. Tässä sitten valmiit kappaleet. Kuten huomaat tämän toisen paperin tausta on valkoinen eli leikkaaminen on tarkempaa. Mutta voi siis käyttää myös tummempaan kankaaseen.


9. Ompelen vastakkain ja nurkkaan lisään liinnitys nauhan. Jätän pienen kohdan auki kääntämistä ja täyttöä varten.

10. Täytettä vaille valmis sydän. Ja sit tuo ärsyttävä homma eli tuon aukon ompelu käsin. No se sujuu tv:tä katsellessa ihan kivuttomasti;)
Sori tämä postaus nyt vain suomeksi:(
Sorry, this postaus only in Finnish:(

No tässä tämä nyt sitten on toivottavasti ilahduttaa jota kuta. Äläkä unohda kurkata blogiini jatkossa. Ainakin paperikakku ohje tulossa . Jos jostain tekemästäni kaipaat ohjetta nyt voi vinkata niin pistetään ohje tulemaan:)
Marika kiittää

8 kommenttia:

 1. Tosi ihana! Kiitos vaiheikkaasta ohjeesta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos ! Eilen postipoika oli tuonut arvonta voiton KIITOS !!

  VastaaPoista
 3. Voi kun nämä sun sydämet on niin WAU ;)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania, kiitos hyvästä vinkistä ja selkeistä ohjeista. :)

  VastaaPoista
 5. Vau mulla jo alkoi ideat pyöriä päässä että mitä tekisin tuolla tekniikalla. Tosi hienoja ka söpöjä.

  VastaaPoista

Thank you if you had the time to leave a comment.
It means a lot to me.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...