keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Leimalutaivas ja Cheek

Hyvää torstaita ystävät<3

Se olis edessä aika huippu viikonloppu, jota on jo odotettu. Kesäkuussa ostimme huutonetistä liput cheekin jäähalli keikalle. Paikat saimme sunnuntain keikalle, aluksi vähän harmitti kun haaveissa oli lauantai, mutta kuinka ollakkaan onni suosi ja huomasi leimailutaivaan olevan lauantaina. Ihan loistavaa.. jo toisen kerran tänä vuonna leimailutaivas sattui just mun viikonloppu reissuille helsinkiin. Täältä keski-pohjanmaalta kun ei ihan jatkuvasti käydä helsingissä. Huomenna siis starttaamme iltapäivällä mieheni kanssa helsinkiin parisuhdelomalle.. Lauantain vietän siis Masalassa rakkaan harrastuksen parissa, luultavasti minut löytää Heinikan lähistöltä:)  Onkos tuttuja tulossa? Mukava olis nähdä blogimaailman tuttuja:) 
Kirja kuulumisia sen verran että aletaan olla paremmalla puolella, tekstien hiontaa ja niiden lähettämistä oikolukijalle, hieman valmiiden töiden kuvausta ja pientä hienosäätöä ja oma osuuteni alkaa olla valmis, toki voi matkalla vielä tulla korjattavaa, mutta lähellä valmista ollaan.. Mitähän sitä sitten tehdään kun tämä projekti on valmis??? Ainakin askarrellaan se on varma..Mukavaa päivää :)

Marika kiittää näihin tunnelmiin  Timantit on ikuisia<3

3 kommenttia:

  1. Leimailutaivaassa nähdään, toivottavasti. Viikonloppusi kuulostaa todella mukavalle. Minä myös starttaan huomenna likkakaverin luokse ja sieltä sitten yhdessä ajelemme Masalaan ja sen jälkeen jatkamme viikonlopun viettoa ehkäpä jopa askarrellen.

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa hienolta!! Leimailutaivaaseen olisi tarkoitus tulla myös! Kyllä sitä onkin odotettu!

    VastaaPoista
  3. Olet ihan varmasti tuon ihanan viikonlopun ansainnut: kirjaprojekti ja sen ohessa lapsiperheen arki ja vielä töissäkin käyt...olen iloinen piuolestasi että pääsit viettämään kaikin puolin ihanaa viikonloppua miehesi kanssa!

    VastaaPoista

Thank you if you had the time to leave a comment.
It means a lot to me.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...