lauantai 19. huhtikuuta 2014

"ilman rajoja" p'skarteluhaasteeseen

Ihanaa pääsiäistä ystävät..
Yhtään pääsiäiskorttia ei tullut askarreltua, mutta innostuin tekemään virpojille palkka pussukoita. Eli siis jotain pääsiäis askarteluakin tuli tehtyä, vaikka vähiin jäi tänä vuonna.
Jälleen tilauskortti. Vaikka monesti aika on rajallista, pidän tilauskorttejen tekemisestä valtavasti. Tämä kortti menee puheterapeutiksi valmistuvalle. Niissä saa aina haastaa itsensä keksimään jotain saajalle sopivaa.
Jälleen p*skarteluhaasteen mukaan tehty ja tällä viikolla aiheena väri lastu. Kun ottaa jonkun haasteen pohjaksi on helpompi lähteä tekemään korttia, koska yleensä ongelma on valinnan vaikeus. Jostain syystä minulla on nyt tällainen gorjuss vaihe menossa ja ilmeisesti vähän värikkäämpi vaihe.. Montakohan korttia jo olen putkeen tehnyt ilman vaaleanpunaista..ainakin kolme.. Seuraava on varmaan pakko tehdä yber pinkkinä ettei tule vaan vieroitus oireita;)
Leimasin kuvan mustalla memontello kolme kertaa jolloin rajat jää todella vaaleaksi, mutta vaikka vaikutelma on rajaton on kuva kuitenkin helppo värittää. Ja tällä kertaa väritys pabloilla. Koska kortti menee puheterapeutille, liimaisin taustaan paljon sanoja..Lopputulos mielestäni aikasta kiva..
Näihin pääsiäis tunnelmiin..

12 kommenttia:

 1. Kauniin kortin olet tehnyt ja pussukat on ihania:)

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtava kortti ja pussukat.
  Kyllä sinulla on taito hyppysissä ;)

  VastaaPoista
 3. Tässä kortissa värit on kyllä tosi herkut ja pussukat ovat suloisia. :)

  VastaaPoista
 4. Tosi upea ja ihanan värinen kortti! mahtaat koristeet ja niin suloiset pääsiäspussukkat! Oikein ihanaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Mahtavat pussukat oot tehnyt! Itekin jo lähtis tuoaisten pussien takian virpomaan. :D Tosin eipä taida kovinka monelta tuollaisia saada.
  Lapsena mummuni oli tehnyt meille aivan omat pussukat, nekin oli ihania! <3

  VastaaPoista
 6. Onpa hienot pussukat ja magee kortti, hyvä ajatus tuo sanojen laitto korttiin, kun kerran sanasepälle tällainen tulee!
  MItä kuuluu kirjallesi ja valmistumisajalle, onko uutta tietoa? Huomasin Ihanalehdessä mainoksen kirjastasi, niin ajattelin, että onko projekti nyt sitten edistynyt vai onko mainos vain vanhaa tietoa...

  VastaaPoista
 7. Aivan mielettömän ihana kortti! :)

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana kortti ja kivat pussukat. Onko kirjastasi kuulunut mitään uutta ?

  VastaaPoista
 9. Pinskun puuhastelut blogi on poistettu ja tilalle alan kirjoittaa pian puuhastelut blogia tervetuloa tutustumaan uuteen blogiin http://pianpuuhastelut.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Hello There. I found your blog the usage of msn. That is an extremely neatly written article. I?ll be sure to bookmark it and return to learn more of your useful info. Thanks for the post. I will certainly comeback.
  Cccam Server

  VastaaPoista
 11. Vaikken osallistukaan arvontaan uudestaan, tein silti pientä postausta. ;)

  VastaaPoista

Thank you if you had the time to leave a comment.
It means a lot to me.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...