lauantai 22. maaliskuuta 2014

Paperin testausta Copiceilla ja uusia Gorjuksia

Hilipati hippaa ystävät.. tänään täällä paperin testausta copiceilla. Heidin korttipajan Heidi pyysi minua leimailutaivaassa testaamaan paperia. Heti alkuviikosta postilaatikosta löytyi paperi toimitus ja nyt sitten testailemaan. Kaivoin leimailutaivaan ostoskasseista uusia ihania Gorjuss leimoja ja aah olen aivan innoisani niin paperista kuin leimoista. Halusin päästä nopeasti värittämään joten valitsin mustavalkoisen ja seepian väriset tussit. Eli ylemmässä kuvassa värit 100, C-7, C-5, C-3, C-1 alemmassa kuvassa E49,  E79, E77, E71 ja pohjalla vähän E40 jonka päälle väritetty uudelleen E71 koska väri ei miellyttänyt lopputuloksessa.
Paperi ensimmäisessä on ihan puhtaan valkoinen ja alemmassa kerma. Kuvat leimattu mustalla ja ruskealla mementolla. Paperi toimii siis loistavasti myös tusseille.. täytyy vielä nyt selvittää Heidiltä mikä tämä ihana paperi on ja testailen tämän myös pabloilla jossain vaiheessa, mutta uskon että toimii myös siinä. Toivon myös että paperin hinta laatu suhde on hyvä koska aikaisemmin löytämäni loistava tussipaperi on kohtuuttoman hintaista.. Nyt olis ihan mahtava vaan väritellä ja leikkiä askarteluhuoneessa, mutta keittiö kutsuu ja ulkonakin on niin ihana ilma että täytyy ehkä käydä sielläkin.. Mutta mitäs mieltä olette?6 kommenttia:

 1. Aivan uskomattoman ihania värityksiä -jälleen kerran :)
  Itse en vaan ole koskaan oppinut tusseilla värittämään - en kertakaikkiaan.
  Distress Ink -musteet (tyyny tai täyttöpullo) ja Colour soft kynät ovat ehkä mieluisimmat minulle... erittäin suurella mielenkiinnolla odotan tuota paperia,mitä se on ja minkähintaista se tulee olemaan.

  VastaaPoista
 2. Ovatko paperit sileitä pinnaltaan? Myös tuo kerman värinen?

  VastaaPoista
 3. Vau, taas niin hienot väritykset :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat väritykset:)
  Minusta on outoa, että kauppias pyytää testaamaan papereita, muttei kerro, mistä paperista on kyse :(

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista:) alempi versio on hieman epäonnistunut, mutta en kerennyt uutta värittää . Molemmat paperit ovat sileäpintaisia ja toimivat loistavasti. Heidillä ei varmaan vielä ole myynnissä tätä joten siitä syystä ei tietoa mikä paperi oli kyseessä mutta infoan kun saan tietää :)

  VastaaPoista

Thank you if you had the time to leave a comment.
It means a lot to me.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...