torstai 9. tammikuuta 2014

*KIRJAN ENNAKKOTILAUS*

No niin vihdoin on se hetki että kirjani valmistuminen alkaa olla lähellä. Kirja ilmestyy helmikuussa. Wau.. olen aika liekeissä..helmikuuhan on ihan just.. Siis oikeastaan melkeen heti.. Eli nyt sitten käyntiin ennakkotilaus ja tietty nimmarilla varustettuna, niin kun suuremmatkin kirjailijat;) No vitsi vitsi.. en ihan kirjailiaksi itseäni nimittäisi.. no joka tapauksessa.. ENNAKKOTILAUS hintaan 30€ 
(sis. postituksen kotiisi)
Laskutan tilaukset vasta lähempänä, mutta nyt voit varmistaa että saat kirjan käsiisi ensimmäisten joukossa:)
laita tilaus sähköpostiin

marikavaan7@luukku.com
Mutta tässä tietoja kirjasta..
Opi värittämään leimakuvia
Distress Ink
Copic Ciao
Caran d ´Ache Pablo
Prismacolor Premier
Derwent Inktense


Moni kuvittelee, että leimakuvan värittäminen onnistuu vain ihmiseltä, joka on taiteellisesti lahjakas.
Totuus on aivan toinen – kuka tahansa, joka erottaa värit toisista ja jolla kynä tai pensseli pysyy kädessä voi oppia värittämään.

Sinulla on kädessäsi kirja, joka vie sinut matkalle minun väritysmaailmaan. Olen itse tuhlannut paljon rahaa ja sitäkin enemmän aikaa etsiessäni oikeita tapoja ja välineitä. Nyt annan ne kaikki matkalla mukaan tarttuneet opit ja vinkit - sinulle.

Tämän kirjan avulla löydät oikeat paperit ja välineet oikeisiin tekniikoihin. Sinulla on mahdollisuus tutustua miten ja millaista jälkeä milläkin välineellä saa ennen kalliita hankintoja. Opetan vaihe vaiheelta miten kuva muuttuu eläväksi niin tusseilla, musteilla kuin erilaisilla puuväreilläkin.

Kirjasta löydät yli viisikymmentä erilaista korttia, ihanine koristeineen ja taustoineen. Et siis
opi pelkästään värittämään, vaan saat myös runsaasti ideoita erilaisten korttien luomiseen.

Eikä siinä vielä kaikki.. järjestämme Heinikan Heinin kans kirjan julkkarit.. askartelun merkeissä.. jonne tervetulleita ovat myös muut ystäväiset:) Siitä lisää vähän myöhemmin..

Marika kiittää ja kumartaa


10 kommenttia:

 1. Siis kyllä se aina se odottavan aika tuntuu pitkältä! Ja nyt kun odotus vihdoin palkitaan ja kirja ihanuus on melkein jo käsissämme - niin se on juhlan paikka! Pistetään luovat pirskeet pystyyn ja illemmalla jalalla koriasti! Eikös vain!?

  VastaaPoista
 2. Plääh, mie jo Heinikalta tilasin ja missasin sun nimpparit.Melkein ketuttaa, mutta onnea kuitenkin.

  VastaaPoista
 3. Ollappa 30 euroa ylimääräistä, niin tilaisin! voi voi... Joskus sitä oikeasti tulee tunne, että miksi pitää aina ja ikuisesti olla varaton?! höh. Mutta hei, onnea paljon ja kyllä se helmikuu tulee nopsaan. :)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut valtavan urakan H-hetken johdosta! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihanat. Toivotaan Vilimarka sinulle erityistä arpaonnea:) Ja eiköhän me Majan Molla jossain tavata et saadaan nimmari sulle..tai käyn Heinillä kirjoittamassa;)

  VastaaPoista
 6. Kirjajulkkareita odotellessa :)

  VastaaPoista
 7. Aivan mahtavaa että olet saanut kirjan valmiiksi ja pian se on meidän kaikkien ihasteltavana. Siivouspäivä meneillään ja jostain syystä tuli sellainen olo että pitääpä pikaisesti käydä vilkaisemassa Marikan blogi olisiko jotain uutta tieto kirjasta...kyllä kannatti keskeyttää siivous hetkeksi kun näin ihania uutisia oli luettavana. Onneksi olkoon sinulle kun olet saanut unelmasi kirjasta nyt toteutetuksi!

  VastaaPoista
 8. Onnea ja iloa,,,,,,,,,taidan tilata kirjasi, JOS ei arpaonni suosi,,,,,,kädet ristiin,,,,,,,Työttömänä olen vähentänyt kaikenlaisia menoja, mutta tämä olisi oikeasti tarpeen, kun en millään osaa sitä väritystä,,,,,joten toivon kirjaltasi nimenomaan oikein "vierihoito"opetusta - onhan se sellainen,,,,,onhan,,,,,
  Laitan sinulle sähköpostiviestiä, JOS siis käy huonosti enkä voita arvontaa.

  Iloa ja menestystä, rahantuloakin toivon sulle ja arpaonnea mulle :)

  VastaaPoista
 9. Onnittelut! Kerrassaan hieno juttu että olet saanut kirjan valmiiksi. Varasin jo omani mutta haluan myös osallistua arvontaan sillä pojan tyttöni Aino 10v aloitti kortteilun kanssani viime kesänä ja siinä olisi hänelle upea synttärilahja. Laitoin tästä tietoa blogiini.
  Onnea ja menestystä sinulle ja pikkasen arpaonnea minulle

  VastaaPoista
 10. Oikein lämpimät onnittelut suuresta työstä. On hienoa, kun on sinulaisia ihmisiä, jotka jaksavat ja näkevät suurta vaivaa.
  Vielä kerran lämpimät onnittelut.

  VastaaPoista

Thank you if you had the time to leave a comment.
It means a lot to me.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...