perjantai 30. elokuuta 2013

Tervetuloa mun kotiin kierrokselle:)

Hyvää perjantaita:)
Siinä se on -minun taitokansioni. Hetkellisessä mielenhäiriössä kuvittelin että minulla on aikaa osallistua vuodenaskartelija kilpailuun. Ei minulla oikeasti ollut, mutta se oli loppu viimein just se mitä tähän väliin tarvitsin. Kunnon stressi ja hirveä kiire mutta kuitenkin työt mitä kansioon tein oli erillaisia kuin kirja projektiin. Kun sain kansion kasaan fiilis oli mahdottoman hyvä. Nyt minulla on siis vain yksi projekti joka sekin on jo todella hyvällä mallilla:) 
Tämä kansio lähti siis matkalle tiistaina ja minä todella toivon että se on päässyt ajoissa perille.


Olette varmaan huomanneet että blogini päivittyy vähän harvakseltaan.. nyt päätin aloittaa uuden elämän sen suhteen.. eli jatkossa pivityksiä hieman useammin:) Eilen vietin pitkästä aikaa todellista suur siivous päivää.. aloitin aamulla klo:8.00 ja lopetin illalla kuudelta.. Tykkään siivota jos minulla on oikea fiilis.. Nautin siitä siis oikeasti, silloin kun se ei ole pakollista..Siinä siivotessa ihasteli kotiamme, pidän siitä todella paljon ja sitä se ajatus lähti että aloitan tämän mun uudn paremman bloggaamisen mun kodista.. Eli nyt pääset tutustumaan meidän kotiin..

Eteinen .. Ikean yöpöydistä rakennettu lipasto, missä säilyy kivasti lasten hanskat, lakit ja kengät..


Eteisen peilikaapit ja minä mun jumpinissa;)


Lipasto jossa säilyy pienimmän prinsessan vaatteet.. 


Yläkertaan johtavat portaat..jotka on muuten käsitelty yllättävän monta kertaa ennen kuin ne oli tuon väriset..

 Vessa..

Pyyhkeet lempiväreissä..


Keittiö, joka muuten yleensäin näyttää lähes tältä, koska kumpikin tykkää että tavarat on paikoillaan..


 Keittiöstä ruokailuerkkerin kautta kohti olohuonetta.. Alunperin tuossa välissä on ollut pala seinää mutta sen purimme.. Meillä on myös puuhella, jota emme koskaan ole käyttäneet, se on vähän huonolla paikalla kun lapset kulkee tuosta koko ajan niin pelottaa että polttavat itsensä..


 Ai niin unohtui keittiöstä mun lempikapistus..vaaleanpunainen mokka masteri<3Tulee super hyvää kaffia:)


 Ja sitten olohuoneeseen, jossa roikkuu joulutähdet ympärivuoden..oli niin kauniit etten raaskinut ottaa pois ja kohtahan se joulu taas on..



Meidän talo on todella korkea, eli olohuoneen katto on myös tosi korkea ja yläkerrasta alas voi kurkistella ikkunoista..ja sen kyllä huomaa että niistä on joku kurkistellut..pikkusen on yleensä sormenjälki jos toinenkin.. mieheni teki tuohon keskelle nuo palkit joiden välissä on lamput jotta ilmakiertäisi paremmin..


Nuorimmalla lapsella jäi illalla junaleikki kesken, enkä raaskinut purkaa, siinä se odottelee leikkijää..


Tältä seinältä löytyy sitten ikean kalusteista halpa tavaroiden säilytys kohde.. Ja mun prinsessat siinä seinällä<3Olen itse onnistunut osumaan kohteeseen ja sain lapsistani aikalailla luonnetta kuvaavat kuvat.


Ja tässä minun terapia huone.. Vähän taas viimenäkemästä muuttunut, eilen se oli vielä sisti mutta illalla kerkesin vähän jo sotkea..


Pöydällä siis vähän projektia..


 Tuunattu tuoli.. Ikean sekin.. kysyin keskimmäiseltä prinsessalta mitä siihen kirjoitetaan ja käski kirjoittaa anteeksi vaan se on mun tuoli.. Minusta se oli ihan loistava keksintö, koska tästä tuolista tapellaan aina..


Toisella seinällä on sit tämä sekatavara toimisto, joka ei todellakaan näytä yleensä tältä.. Tämä huone on vähän hankala koska huoneessa on vain yksi ehjä seinä jolla on vaatekaapit..


 Kodissamme on myös "konttori" eli mieheni työhuone..siellä on illalla joku kerennytkin jo käydä..


Kodinhoitohuone.. tuttuun tapaan pitkä käytävä..jos itse rakentaisin, rakentaisin ehdottomasti isomma kodinhoitohuoneen..

Tossukat:)


Sauna josta oli vaikea saada kuvia.. enkä jaksanut leikkiä.. katossa pienet tuikku valot ja puu osat paljon tummemmat oikeasti..


Kiukaan takana koriste laatta seinä..


Sama koriste laatta löytyy suihkujen takaa..


Kohti yläkertaa..


Yläkerran katto on myös osittain todella korkea.. ja voitte vain kuvitella kuinka usein pesen nuo ikkunat;)



Mörköluola ja vessa.. mörköluola on sellainen ihme tavaroiden säilyys paikka.. osa kirjaimista on tipahtanut kun möröt on siinä kulkeneet;) 

 Vanhimman prinsessan huone remontoitiin viime syksynä.. tämä huone oli alunperin biljardi pöydän koti, mutta kun yksi lapsi muuttui kolmeksi oli sen aika muuttaa muotoaan.. 


 Huone on todella korkea ja siksi parvisänky sopii tänne loistavasti..


 Maalailin tähtiä vähän koristeeksi..


Tässä sitten pienempien prinsessojen huone, joka on jo muutamaan kertaan maalattu kun huoneet on vaihtaneet asujaa.. Ja tämä olis tarkoitus syksyllä maalata taas kerran;)


Suuren Hello Kitty fanin yksi pikkulaukku..


 Tässä on sit meidän makuuhuone, joka näyttää toimivan myös lasten huoneena.. Lähes joka aamu sängystä löytyy koira ja kaksi pientä ystävää.. Aamulla kuvatessa yksi vielä nukkui niin kuvat siis todellisessa muodossa miltä se aamulla näyttää..


Sisustus tarrana, hää biisin sanoja Uniikin kappaleesta Kerro Mulle<3 niitä me illalla siinä katselemme..



 Ja takaisin alas..

 Tältä näyttää ulkona.. Talo on sis yli kaksikymmentä vuotta vanha ja se on täysin remontoitu tasan kuusi vuotta sitten kun tänne muutimme. Ulkoa se on maalatu muistaakseni kolmevuotta sitten ja terassia on tullut joka kesä lisää..


Tässä tämän kesän mieheni terapia terassi, jossa ihanat lamput jotka syttyy pimeällä..


Se hyvä puoli on vanhassa talossa, että piha on valmiiksi täynnä istutuksia, tosin tässä tapauksessa se muistutti viidakkoa.. Ja mieheni on tehnyt todella paljon töitä että se näyttää tältä. Tämä kuusi on ihan mun lemppari.. jouluna siihen laitetaan aina valot ja se on niin kaunis..


Pikku suihkulähde jossa valot loitaa kivasti pimeällä..


Etupiha..


 Sivupiha/ etupiha.. Jossa mieheni käsialaa roskis/taksin odotus katos..


Tässä on se paikka jossa kuvittelen kesällä pötkötteleväni ja lukevai lehteä, näin syksyn tullen katson sitä ja totean ettei ollut vieläkään se kesä.. No lapset rakentelee siihen majoja:)


 Ja ulkotakka jossa liian harvoin palaa tuli..


Vanha leikkimökki, joka on mieheni lapsuudesta asti elellyt.. Toisaalta kiva kun on vanha niin lapset saa rauhassa kantaa sinne hiekkaa:)

 Autotalli..


Ja vähän vielä terassia..


Takapiha..


Lapsien trampoliini jonka vieresä kolo pihasaunaa odotellesa..


Asumme siis keskellä metsää.. meillä ei oikeastaan ole miehen työn takia muita vaihtoehtoja, tämä talo satui olemaan myynnissä ja se on just passeli meille. Uusi on aina uusi mutta vanhastakin saa kivan.. Ja oikeastaan olen todella onnellinen että vaikka suhde pankkiin on pitkä se on kuitenkin kohtuullinen.. Veikkaan että talon arvo on nykyään enemmän kun mitä olemme siitä maksaneet koska tosi paljon on tehty uutta.. Kiitos mieheni, itsehän olen ollut vähän vähemmän osallinen kaikkeen:) No osllinen kuitenkin.. Ja minä pidän kodistamme paljon ja on ihana asua aivan omassa rauhassa:)
Mukavaa päivää..

P.s onko jotain toiveista mitä haluaistte nähdä/lukea?

7 kommenttia:

  1. Sinulla on ihana koti ja tilava--kiitos esittelystä-pitää palata vielä uudelleen teille--

    VastaaPoista
  2. kiitos ihanasta kierroksesta kodissasi, kiva kun kutsuit kylään, kaunis koti ja tilaa riittää, kaikkea hyvää;-))m

    VastaaPoista
  3. Kiitos tutustumis kierrokseta.
    Onpa sinulla kaunista ja tilava koti.

    VastaaPoista
  4. Teillä on aivan hurmaavan ihana koti ja todella kauniilla paikalla!

    VastaaPoista
  5. Teillä on aivan upea koti!!! Saat tulla meillekin sisustamaan :)

    VastaaPoista

Thank you if you had the time to leave a comment.
It means a lot to me.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...