tiistai 18. kesäkuuta 2013

Kirja salaisuus ja pieni arvonta:)

Hyvää huomenta päivää

Minulla on pieni salaisuus kerrottavana. Kirja projektini alkaa lähestyä puoliväliä ja kovalla innolla hommia tehdään:) Tässä vaiheessa aion paljastaa mikä kirja on kyseessä.. Joko arvaat?
No en pidä enempää jännityksessä.. se on tietty VÄRITYSKIRJA..ei ihan kirjaimellisesti mutta kirja pitää sisällään kaikki minun väritys niksini, kuva kuvalta ohjeet monen moneen leimakuvan väritykseen ja eri tekniikoihin. Monen yllätykseksi.. ei vain magnolia kuvien värittämiseen vaan myös monta muuta leimaa on päässyt mukaan.. Nyt myös sinulla on tilaisuus vaikuttaa vielä siihen mitä lopullisian kansien väliin päätyy.
Eli jätä kommentti mitä sinä haluaisit nähdä kirjassa väritykseen liittyen?
Ja tokihan tähän kommentoijien kesken arvotaan yksi kirja sitten kun se jonain päivänä ilmestyy. Saa ja olisi suotavaa jos jakaisit tämän jotta viesti tavoittaa mahdollisimman monta asiasta kiinnostunutta:) Noin 99% varmuudella voin sanoa että tämän kirjan myötä ihan  kuka tahansa jolla kynä pysyy kädessä voi oppia värittämään..itsehän en ole taiteelisesti lahjakas ja minäkin olen oppinut:) Tavoitteet tällä hetkellä on saada kirja markkinoille tämän vuoden loppuun mennessä, mutta ilahduttavaa on jos se on valmis aikaisemmin.
Laitan tähän piristykseksi viimeisimmän tekemäni kortin  kuvan joka ei varsinaisesti kirjaan liity mutta näyttää niin tylsältä muuten. Oikein mukavaa päivää ja muistathan jättää kommentin:)47 kommenttia:

 1. Hei Marika ja ihanaa kesää ja onnea kirjallesi! Toiveena olisi jonkun laajemman maiseman värittäminen esim.korttiin taustaksi!
  Vinkkaan blogissani tästä <3

  VastaaPoista
 2. Oooh, ihanaa Marika! Toiveena olisi kunnon selitys valojen ja varjojen paikoista :) Ehdottomasti blogissa vinkkaan ja laitanpa jakoon korttitehtaan fb-sivullakin =)

  VastaaPoista
 3. Wau, onnea! Itse kaipaan juuri tällaista kirjaa. Leimoja on, mutten osaa värittää. Millä väreillä ja miten, copicit ja pro markerit ja Aqua markerit ja vesisäiliönynä sekä vesivärikynät oppiin ainakin toiveissani.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kuulla kirjaprojektin etenemistä, ja hankintalistalle se menee ehdottomasti. Itteeni värityspuolella kiinnostaa tällä hetkellä ne kuvat, jotka on tehty niin ettei laimarajat juurikaan näy.

  Tsemppiä loppurutistukseen ja toivottavasti nähdään pian jossakin tapahtumassa. Milloin seuraava värityspäivä?

  VastaaPoista
 5. Onnea, onnea! :)
  Kovasti jo kirjaa odottelenkin!
  Itse väritän enimmäkseen aqua-väreillä ja varjostaminen on vielä hankalaa itselle. Kovasti ihailen sinun tekniikkaasi värittää, joten uskon, että kaikista kirjan sisällöistä on minulle hyötyä :)

  VastaaPoista
 6. Onneksi olkoon - hurjan ihana uutinen! :) Ja mikä ihanampaa kuin jos oppisi yhtä upeasti värittelemään kuin sinä <3 Onnea ja menestystä kirjaprojektin viimeistelyyn!

  VastaaPoista
 7. onnea kirjalle ja tietty kirjan tekiälle ! ja kerta saa toivoo niin kuinka saadaan vaaleita sävyjä värittämällä tai melkeen valkosta :)

  VastaaPoista
 8. Onnea Marika! Tätä kirjaa odotan innolla ja pääsee varmasti minunkin kirjahyllyyni :) Itseäni myöskin, kuten Maaritia, kiinnostaa leimasinkuvat joissa ei rajoja juurikaan näy. Tietysti myös eri väreillä värittäminen, esim. Inktense -kynillä (joilla en ole koskaan oppinut värittämään).

  VastaaPoista
 9. Hei ja onnea, aivan mahtava idea ja varmasti tulen lukemaan ahkerasti tälläistä kirjaa,olen muutamia leimasin kuvia väritellyt mutta en ole tyytyväinen tulokseen, ja tiedän että harjoittelemalla kehittyy :) toivoisin esimerkki värityksiä sellaisiin harmaisiin tai beigeihin kuviin (vähän niinku mustavalko tai seepia kuviin).

  VastaaPoista
 10. Onnittelut! ♥

  Tuleeko kirjaan chalksien käytöstä ohjeita, vai ainoastaan tussilla ja musteella värittämisestä? Mahtuukohan leimakuvan pukeminen enää väristystekniikkojen joukkoon? Voisiko saada vinkkejä ihon värittämisestä, ne ovat vaikeita. Myös häivyttämällä värittäminen (ei siis pelkkiä väriblokkeja, niin kuin itse teen taidon puutteessa) kiinnostaisi oppia kunnolla ja tässähän olisi näin aloittelijana hyvä pyytääkin ohjeita siihen. :)

  VastaaPoista
 11. Onnea!
  Blenderin käyttö, varjostusten teko sekä tusseilla että distress ink:llä.
  Minun toiveeni :)

  VastaaPoista
 12. Onnea! varjostusten teko, eläinten väritys on mulle henk. koht vaikeeta joten siihen kaipaan opastusta ja kaikkeen muuhun =).

  Mulla ei ole blogia joten toivottavasti osallistuminne onnistuu näin? Tanja.V/Porvoo

  VastaaPoista
 13. Hienoa!
  Minäkään en "näe" valoja ja varjoja. Aika upeaa olisi, jos sen taidon pystyisi opettamaan, mutta liekö edes mahdollista. Eli haaste on heitetty :)

  VastaaPoista
 14. Ihanaa tälläisellä onkin tarvetta.Myös minä kamppailen värityksen kanssa .Valot ja varjot nehän ne vaikeimmat.

  VastaaPoista
 15. Upea homma,tällaista kirjaa juuri kaipaankin! Itselleni vaikeaa on ihon väritys ja sitä en lainkaan osaa.

  VastaaPoista
 16. Mahtava homma!! sullahan on nopea aikataulu sit sen kanssa! Toiveena on vain PALJON kuvia! Yksi kuva on enemmän kun tuhat sanaa ;)
  Laitan kans blogiin tämän! Mukavaa kesää :)

  VastaaPoista
 17. Onnea kovasti ja ilolla minäkin odotan kirjaasi. Itsellä haasteena on minkä tahansa väritys ja en osaa tehdä varjostuksia ollenkaan eikä minulta luonnistu väritys musteilla ja sillä säiliökynällä vai mikä lie se onkaan.Uskon että kaikki opit tulee täällä päässä ainakin tarpeelliseksi :)Hyvää kesää!

  VastaaPoista
 18. Voi kuinka mahtavaa! Onnea vielä viimeisenkin kirjan puoliskon valmistelemiselle! :) haluaisin vinkkejä hääparin kun värittää , niin sen naisen puvun värittämiseen, sitä olen joskus mietiskellyt. Vaikkakin tämä minun värittely on ihan alussa, mutta innostus kova, niin vinkit vähän joka asiaan on tervetulleita, eli kirjan tahdon pöydälleni, en hyllyyni, jotta voin alkaa "opiskelemaan".

  VastaaPoista
 19. Täällä myös eräs joka on aivan innoissaan tästä aluevaltauksestasi; ja ihan varmaan kirjasi menee hankintalistalle (tai siis on jo ollut siellä siitä asti kun ensitieto kirjastasi tuli) ellei sitten onnetar ole myötä.
  Juuri väritysoppia, valon ja varjon hallitsemisesta ja myös muiden Magnolian leimojen vinkkejä kaipailen.
  Erilaisten värien käytöstä myös vinkkiä kaipailen... eli tosi tarpeeseen tulee taatusti tämä kirja!

  VastaaPoista
 20. Hei,

  Olen vasta-alkaja näissä korttiaskartelu ja sitä myötä myös leimakuvien värittämisessä (yhdellä sinun kurssilla olen ollut ja se oli tosi antoisa, kiitos vielä siitä). Aivan mahtava juttu että olet tekemässä värittämisestä kirjaa! Pitää kyllä saada se opus heti kun ilmestyy. Toivoisin vinkkejä/ohjeita chalksien käyttöön ja akvarellikynillä (esim. Derwentin inktense kynät) värittämiseen.

  Tsemmpiä kirjaprojektiin!

  VastaaPoista
 21. Tämä kirja on ehdottomasti munkin hankintalistalla!

  Maisemat ja suurempien kuvioiden värittäminen tuntuu tosi hankalalta, joten siihen itse kaipailisin apuja.

  Tsemppiä loppurutistukseen!

  VastaaPoista
 22. Hei Marika Ihanaa, että tällainen kirja tulossa. Kirjassa voisi olla erilaisia kukkia väriteltynä. Mielestäni kukat ovat jotenkin haastavia, että niistä saa aidon näköisiä. menestystä kirjaprojektiin, innolla odotan painosta :)

  VastaaPoista
 23. ONNEA MARIKA! Jään innolla odottamaan kirjaasi :). Varjostusten tekeminen on minullekin se hankalin asia :(

  VastaaPoista
 24. Hieno juttu, onnea!
  Valo ja varjo on aina hankalaa...
  Hyvää kesän jatkoa sinulle, kirjaa odotellessa;-))m

  VastaaPoista
 25. Onnea kovasti! Mahtavaa saada tuollainenkin kirja markkinoille - itse haluaisin kanssa saada opastusta eri kynien käyttöön; touchit, promarkerit, inktenset, prismacolorit ja muitakin gelatokset esim? Ja tykkäsin jos olisi sama kuva väritetty monella eri tyylillä; värikkääksi, mustavalkoiseksi, seepiaksi ja vielä vaikkapa "elävän näköiseksi" sekä pastellisävyillä oikein hempeäksi :)

  VastaaPoista
 26. Ihana kirja odotettavissa, taitaa löytää ostoslistalle :) Netistä kun on jotenkin vaikea katsoa ohjeita.. Varjostukseen minäkin kaipailisin vinkkejä, ja värin häivytykseen. Ja siihen kun tekee virheen niin onko sitä mahdollista korjailla :D

  VastaaPoista
 27. Nyt on odotettavissa laatukirja ja minulle sopivasta aiheesta. Minulla kun tuo väritys on ihan hukassa....Eli toivottavasti kirjassasi on myös siitä, että mikä leimaväri ja minkälainen paperi pitää olla - kun minä en koskaan muista, että käykös tuo paperi tuohon leimaväriin jne....
  ja sitten toivon, että väritystekniikkasi näyttää oikein kädestä pitäen ja rautalangasta vääntäen, että miten sitä saa kaikkein parhaan tuloksen - esim. ne häivytykset jne-----ei ole onnistunut minulta - kuin joskus tuurilla....:(

  Odotan siis innoissani, että saanko minulle sopivan ohjeistuskirjan - ettei tarvitse aina availla nettiä ja metsästää tietoa.....

  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 28. Minäkin haluaisin oppia värittämään - no toki kaikenlaista- myös taustoja....tänäänkin tein leimakuvaan taustaa, mutta tietysti siitä tuli sipuli... Kiinnostava on tuo sinun tuleva kirja...luultavasti hankin sen myös itselleni ja tarpeeseen tuleekin! Iloa ja innostusta sinulle kirjasi parissa...

  VastaaPoista
 29. Hienoa ja ihnaa jos saisi värittämiseen opastusta. Varjostus tuottaa minulle vaikeuksi.
  Onnea myös sinulle.

  VastaaPoista
 30. Ihanaa, tämmöstä kirjaa on odotettu! Paljon hyviä vinkkejä jo tullut, samoja joita itteki mietin.. varjostuksia, musta-valkosia kuvia, rajattomalta näyttäviä... Ittellä on prismacolorit ja hajuton tärpätti käytösä, niin niille sopivaa tekniikkaa ois mahtava oppia. :)
  Linkitin arvonnan myös blogiini.

  VastaaPoista
 31. Tulipa luettua kaikki komenit ja tulin lähes samaan tulokseen että valo ja varjo miten niitä kanataisi tulkita kun väritää jotain työtä miten ne saa aloitelija kuvaan mukaan mistä olisi paras lähtä likelle.
  Ylensä näitä tyttöjä näkee paljon väritetyinä olisi myös mukavaa nähdä poika väritettynä ja työsteynä kortiksi
  ilmoitathan milloin kirjasi sitten valmistuu

  VastaaPoista
 32. Ihanaa, jos kirjasi mukaan oppisi värittelemään tämmöinen tumpelokin, joka ei osaa värittää ollenkaan.
  Blogiin laitoin vinkin tästä.

  VastaaPoista
 33. Ihanaa, että tulossa tällainen kirja, on varmaan hankintalistalla. Uudet vinkit ja ideat aina tervetulleita. Erityisesti ilman vahvoja rajoja olevien leimakuvien värittely kiinnostaa, siis lopputuloksena kuva, jossa ei näy ääriviivoja juuri ollenkaan. Sopivan paperin valinta tuottaa päänvaivaa, joten papereista ja niiden ostopaikoista toivoisin tietoa.
  Onnea tulevalle kirjalle!

  VastaaPoista
 34. Onnea! Odotan innolla kirjan ilmestymistä. Varjostus juttu on sellainen, että siihen pitäis mun paneutua enemmäm. :)

  VastaaPoista
 35. Onnea ! Maisemakuviin ja eläimiin kaipaisin väritysapua kaikista eniten... Ja kyllä varmaankin tulee hankittua itselleni sitten aikanaan. Ja mainostan blogissani vaikka käviöita tuskin montaan on..

  VastaaPoista
 36. Onnea Onnea :)
  Tuossapas onkin tullut paljon hyviä toiveita :)
  Itse oon tuskaillu esim maisema leimakuvien kans jossa o paljon vettä , hiekkaa ja taivasta .eli toivoisin neuvoja/ohjeita tuommosten laajojen alueitten väritykseen :)

  VastaaPoista
 37. Kiitos kaikista ihanista kommenteista, parhaani teen että mahdollisimman moni toive toteutuisi:)

  VastaaPoista
 38. Voi ihanaa mikä kirja! Mä haluaisin varata/saada/ostaa sen itselleni välittömästi kun mahdollista, tuohan on aivan huippujuttu tällaiselle aloittelijalle ja juurikin taiteellisesti epälahjakkaalle... Muitten kommentteja lukematta itse haluaisin nähdä juurikin paljon Mankun Tildan väritystä, tekniikkaa hiuksiin, kasvoihin ym... Ja sitten kun on tällaisia leimakuvia, missä on todella paljon tarkkoja pieniä yksityiskohtia, (kuten se ihana Whimpsy Stampsin tyttö oksalla istumassa) olisi kiva oppia missä järjestyksessä kannattaa edetä, miten värejä hyödyntää siinä, ja entäs tyhjäksi jäävä tausta..? Myös haluaisin tietää kaiken mahdollisen ylipäätään "väreistä", ettei mene pilaamaan jotain kohtaa usealla toisiinsa sopimattomilla väreillä, ja jos pilaa jonkun kohdan, voiko sitä jollain värillä mahdollisesti korjata jne... Ja kynistä sen verran, että kaiken tämän haluaisin nähdä toteutettavan Prismacoloreilla jos mahdollista!

  VastaaPoista
 39. Ihana kirja odotettavissa, onnea projektillesi!
  Eniten toivoisin erimerkkisten leimakuvien hiustenväritysohjeita (olipa vaikeasti sanottu!) Joka tapauksessa paljon hiuksia ja mielellään vaihe-vaiheelta-kuvina :D

  VastaaPoista
 40. Onnea kirjan tekoon! Nyt tiedän mitä kirjoitan joulupukin kirjeeseen ;)
  t. Taina

  VastaaPoista
 41. Mukana ja vinkki vinkkinen omasta arvonnastani.
  En osaa sanoa mitä toivoisin kirjaasi, koska olen niin yllättynyt kirjan aiheesta.Odotan kirjaa TOSI paljon,todella kiinnostavaa!!

  VastaaPoista
 42. ehdottomasti arvontaan tahtoo kirjan myöskin! Täytyy pukillekin vinkata.
  Minullakin tuo varjostus on vaikeaa ja muutenkin niin aloittelija olen että..
  -Heidi-

  VastaaPoista
 43. Mukana:)
  Varjostukset kiinnostaa minuakin!

  VastaaPoista
 44. mä haluaisin oppia värittämään :) leimakuvia löytyy,leimoja ei,mutta en ees tavallisilla värikynillä uskalla kokkeilla!Tuo kirja ois siis ihan omiaan mulle ;)
  osallistunpa samalla arvontaan...

  VastaaPoista
 45. Hieno juttu! Tästä olisi iloa, olen vähän tumpelo värien kanssa... minni42@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Söpöliini tuo työn alla oleva kirja. Paljon olisi minullakin siitä opittavaa. Osallistun myös arvontan.

  VastaaPoista
 47. Varjostusta olisi kiva oppia.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista

Thank you if you had the time to leave a comment.
It means a lot to me.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...