lauantai 8. kesäkuuta 2013

Copiceilla pitkästä aikaa..jotain keltaista..

Hyvää lauantaita.. Pitkästä aikaa otin copic tussit esiin. Ihanaa värittää tusseilla. Varsinkin tämä ihana satured canary digi leima.. En muista että olisin hetkeen tehnyt keltaista korttia. Ihanan pirteä väri. Ehkä pian lisää keltaista..

Happy Saturday .. After a long time I took the Copic Markers. Lovely colored markers. In particular, this wonderful satured canary digi stamp .. I do not remember the moment that I made ​​a yellow card. A wonderfully bright colors. Maybe soon more yellow ..

Tänään hain myös kesäkukkia, ja tapahtui ihme. Minä, siis minä kaikkien pihatöiden ulkoistaja - rakastuin ruohon leikkaamiseen. Ihan parasta hommaa, siis ajettavalla ajelin ja musat täysillä. Huippu mukavaa hommaa..ehkä se olen minä joka leikkaa meidän nurmikon loppu kesän;)  

Pikkusen meinas hidastaa kun törmäsin käärmeeseen...hyi iljetys, en vihaa mitään niin paljon kuin käärmeitä ja pelkään niitä kuollakseni. Rohkeasti ajoin sitten vain käärmeen päälle..että se siitä käärmeestä..nyt kyllä vakaasti harkitsen muuttamista muualle..no vitsi vitsi mihin minä nyt kotoani muuttaisin.. tosin nyt liikun pihalla vain ruohonleikkurilla;)3 kommenttia:

  1. IIIK MITEN UPEA. Ihanaa viikonloppua Sinulle

    VastaaPoista
  2. Kyllä on ihanan raikas... ja pirtsakka :)

    VastaaPoista
  3. Upea kortti! Mitä kartonkia olet käyttänyt korttipohjana?

    VastaaPoista

Thank you if you had the time to leave a comment.
It means a lot to me.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...