sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Minun Rakas Korttiteline - My love card cage

Hei ihanat ystävät.
Wau 200 lukijaa täynnä..upeaa. Tervetuloa uudet ystävät ja kiitos  kaikille lukijoilleni. Mahtavaa kun teitä on jo näin valtavasti.. 

 Olen kauan etsinyt korttitelinettä, jonka voin viedä töihin (olen siis kampaaja) Minä sain telineen Heinikan Heiniltä. Tämä teline oli ennen sellaisille pienille korteille, mutta rakas mieheni teki siitä sopivan minun korteilleni. Yksi telineen seinä on kadonnut, joten tein yhteen seinään paperinarusta "pyykkitelineen" Toimii.. Koko viikonlopun askartelin, ihanaa..ja sain telineen täyteen vihdoin ja viimein.. Nyt huomenna sen vien töihin ja täytän sitä aina kun kerkeän. Kirjaa kovasti täällä työstän ja jotain valmista olen saanut aikaankin.. Paljon on työtä, mutta suurella innolla ja rakkaudella sitä teen.. jonain päivänä se on valmis:)


Hello lovely friends.
Wow .. 200 reader full of awesome. Welcome to our new friends, and thank you to all my readers. I have long been looking for card cage, which I can take to work (I am, therefore, a hairdresser) This stand was for small cards, but my dear husband made ​​it suitable for my cards. One of the mount's wall has disappeared, so I made one wall  "drying rack" Powered by .. Throughout the weekend, crochet, wonderful .. and I got a full rack at last .. Now, tomorrow the work and the implementation of it whenever I have time. The book I work hard here, and I've got something ready in time .. There is a lot of work, but with great enthusiasm, and I love it .. one day it is ready :)

5 kommenttia:

 1. At your home is like in a store, so much is going on and cards are gorgeous,
  hugs Tamara

  VastaaPoista
 2. Kyllähän tuollaisen telineen ottaisi mielellään itsekin töihin mukaan.

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka ihana teline ja ennekaikkea upeita kortteja!!!

  VastaaPoista
 4. Hieno teline ja kortit siinä upeita! Minulla pisti silmääni tuo ylioppilas lakki kortti. Onko se leima? Ja saako udella, mistä olet sen hommannut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Milla:) Yliopilaslakki on magnolia leima. En muista mistä olen hommannut mutta luulisin että jostai suomalaisista kaupoista vois löytyä paperinauha tai villakeiju..?!?

   Poista

Thank you if you had the time to leave a comment.
It means a lot to me.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...