torstai 7. maaliskuuta 2013

Ruskeaa vintage magnoliaa- brown vintage magnolia

Hei ihanat lukijani.

Vielä täytyy kerran kertoa kuinka mielettömän onnellinen olen siitä että saan tehdä ASKARTELUKIRJAN. Uskomatonta, minun suuri unelmani :) Työtä on paljon, mutta olen jo aloittanut ja olen niin innoissani. Välillä yritän askarrella muutakin, kuin kirjaan tulevia juttuja ja päivittää kuulumisia tänne.. 

Tässä yksi kortti katseltavaksi. Minä tykkään, tykkäätkö sinä? Ihanaa vintage henkistä ruskeaa magnoliaa.. 

Huomenna aamulla starttaa matka kohti helsinkiä.  Minut voit siis löytää lauantaina Leimailutaivaasta..luultavasti Heinikan pöydästä:) Minua saa tulla katsomaan ja jututtamaan, vaikka olenkin aika ujo ja hiljainen;)

Nyt pakkaus touhuihin.. Älä unohda jättää kommenttia piristämään minua:)

Marika kiittää

Hello lovely readers.

Still have time to tell you how incredibly happy I am that I get to do CRAFT BOOK. I can not believe my big dream :) The work is a lot, but I've already started and I am so excited. At times, I try to be crafty more than meets the dictionary for future stories and news updates here ..

Here's one card for viewing. I like, do you like? Lovely vintage brown mental magnolias ..

Tomorrow morning starts the trip to Helsinki. So you can find me on Saturday Stamping heaven .. probably Heiniken table :) I shall come to see, although I am quite shy and quiet;)

Now packing for warmth and protection .. Do not forget to leave your comments to cheer me up :)

Marika thanks

4 kommenttia:

 1. Ei näitä voi kuin aina vaan ihailla! :) Kaunis kortti!

  VastaaPoista
 2. Tämä on kyllä yksi kauneimmista näkemistäni korteista! Aivan ihanat värit ja väritykset,voi kun joskus osaisikin:)

  VastaaPoista
 3. Tämä on taas kerran niin upeaa väritystä, ettei voi kuin vain huokailla.Entäs sitten nuo yksityiskohdat... ne ova taas ihan oma lukunsa tässä satumaisen kauniissa kortissa. Olet lahjakas ja on ihanaa, että saat toteuttaa unelmaasi oman kirjan muodossa :)

  VastaaPoista
 4. Hetken seurailin värittelyäsi Leimailutaivaassa :) Kyllä on niin tarkan tuntuista puuhaa mutta jo tuon vähäisen sivustakatselun perusteella innostuin ja otan joskus itseäni niskasta kiinni ja opettelen värittelemään muillakin väreillä kuin tusseilla. Kun tarvikkeetkin on jo valmiina...Demoilusi ovat ihan huippujuttuja täällä blogissakin. Kiitos kun jaksat niitä meille näytille laittaa.
  Nämä ruskeat sävyt ovat suosikkejani mutta kyllä kaikki muukin värittämäsi ja tekemäsi huokailuttaa ihanuudellaan.
  Onnea tulevaan!
  -Sari-

  VastaaPoista

Thank you if you had the time to leave a comment.
It means a lot to me.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...