lauantai 30. maaliskuuta 2013

Elämäni ensimmäinen väritys, pablo kynillä -My first coloring, pablo pens.

Hei ystävät.

Nyt kannattaa mennä pari askelta kauemmas tietokoneesta. Eli älä katso kuvaa tarkasti. Tämä on elämäni ensimmäinen väritys, pablo kynillä. Mutta koska KORTISTON haasteessa oli aiheena PUOLET TYHJÄÄ haaste ajattelin tehdä kortin tästä kuvasta. Ensivaikutelma kynistä on että tykkään. Harjoitusta vaatii vielä paljon, mutta mukavaa vaihtelua. Jos jollakin on kokemuksia näistä pablo kynistä, vinkkejä otan vastaan :) Muuten todella yksinkertainen kortti, mukavaa vaihtelua sekin. Kommentti piristää päivääni:)

Ja Kortiston kysymyksenä oli mikä on vaikeinta askartelussa.. oma heikkouteni on ehdottomasti yksinkertaiset kortit..siksipä teinkin vaihteeksi sellaisen;)

Hello friends.

Now is the time to go a couple of steps away from the computer. So, do not look at photos carefully. This is my first coloring, pablo pens. But because of the KORTISTO challenge was the subject of HALF EMPTY challenge I decided to do a card from this picture. My first impression is that I like pens. Still requires a lot of practice, but a nice change. If anyone has experience with these pens pablo, tips :) Otherwise, I receive a really simple card, a nice change, too. Comment brighten up my day :)


9 kommenttia:

 1. Upeat vahvat värit ja hienosti väritetty :). Minulla ei ole noista kynistä mitään kokemusta.

  VastaaPoista
 2. Upeasti väritetty ja muutenkin tosi hieno kortti!

  VastaaPoista
 3. Voih, ihan läheltäkin kestää katsomisen Ihanasti väritetty! Siivissä taitaa olla kimalleliimaa, sopii tosi hyvin!

  VastaaPoista
 4. On kyllä voittaja-ainesta tämä kortti! Aivan mahtava!

  VastaaPoista
 5. Aivan todella ihana, vaikka kuinka läheltä katsoisi!! :)

  VastaaPoista
 6. Onpa hurmaava kortti! Onnea voitosta!

  VastaaPoista
 7. En totellut sinua enkä mennyt kauemmaksi - arvasin, että värityksesi on täydellinen - ja niinhän se olikin, aivan ihana, ja miten kauniin värinen mekko - hyvin sopivat musta ja tämä väri...

  VastaaPoista
 8. Tosi ihana kortti ♥ minkä niminen tämä gorjuss mahtaa olla, en oo nettikaupoissa törmänny ja aika vähän on muutenkin suomalaisissa nettikaupoissa näitä leimoja :/

  VastaaPoista

Thank you if you had the time to leave a comment.
It means a lot to me.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...