lauantai 9. helmikuuta 2013

Colouring instruction- väritys ohje ja muuta asiaa:)

Hei rakkaat ystävät:)

No niin, nyt tulee pitkä postaus värittämisestä. Heti ensimmäiseksi. En ole tässä mestari mutta eräs ystävä pyysi tätä niin tein nyt tällaisen. Toivottavasti on apua jollekkin, kommentteja kiitos että tiedän jatkossa kiinnostaako tällainen:) Ja nyt anteeksi en pysty kirjoittamaan kaikkea englanniksi, mutta jos joku sitä erityisesti kaipaa voin kääntää myöhemmin. Tämä on siis minun tapani värittää ..

Hello dear friends :)

Well, now, will be a long post about coloring. As soon as the first. I'm not a master of this, but a friend asked for this now, so I did this. I hope you can help somebody, thank you for comments that I know will be also interested in such :) And now I'm sorry I can not write everything in English, but if someone is looking in particular I can translate later. So this is my way of color ..

Niin joo ensimmäiseksi hieman asiaa.. Eli tänään ihana päivä Heinikassa kirppis/terapia jutuissa. Siellä sitten tuli toiveita väritys päivästä..ensimmäisen kerran väritetään ensi lauantaina.. Ajatuksia oli myös koota kortteja valmiista materiaali paketista..jos kiinnostaa voi olla yhteydessä Heinikan Heiniin tai laittaa minulle sähköpostia marikavaan7@luukku.com
muitakinpäiviä on luvassa jos ensimmäinen ei onnistu..

Sitten toinen juttu eli ensimmäistä kertaa pääsen Leimailutaivaaseen tänä vuonna..jee jee.. Tarkoitus on olla paikalla lähes koko päivä ja pyöriä Heinikan Heinin pöydässä.. Ihanaa jos joku haluaa tulla minua tapaamaan ja jos jotain demoa kaipailee joku vinkkejä otetaan vastaan:)

No niin ja nyt sit korti asiaan eli Magnolia haasteen luonnoksen mukaan tehty kortti ja sitten sitä väritys ohjetta pukkaa..
Nyt toivon oikeasti et jos jotain nämä ohjeet kiinnostaa jätä se kommentti ja kerro, että tiedän teenkö jatkossa lisää:)
Ja edelleen huom en ole tässä mikään huippu mutta jos voin jotain auttaa niin olen iloinen.. Nyt pitemmittä puheitta asiaan..;)Tässä käytämäni paperi ja muste.


Valmiiksi leimattu kuva ja pienen pienet pensselit:)


Ensimmäiseksi tattared rose+ vintage photoa hippusellinen sekaan ja sillä ohut viiva hiusrajaan. Ihossa käytän nestemäistä väriä.


  Levitys pensselillä, ensin virutus vesi kuppiin ja kuivaus talouspaperiin jotta pensseli ei ole liian märkä. Toista sama ainakin kaksi kertaa eli lisää väriä ja levitä uudelleen. Kun olet tyytyväinen väriin jatka seuraavaan. Huom en itse ymmärrä varjostuksista teen niin kuin itsestä tuntuu.. 

 

Lisää rajoihin vintage photoa ohuesti, tässä käytän myös nestemäistä väriä. Tässä vaiheessa laitan myös kaulaan vähän väriä. Aluksi kannattaa tehdä pienemmissä erissä ettei väri pääse kuivumaan ja leviää hyvin..

 

Levitys ja poskiin punaa..oikeastaan mikä vain punainen käy.. aloita varovasti ja lisää väriä jos haluat tummempaa..


Tässä vaiheessa kuvani näyttää tältä..


Sen jälkeen kädet, ensin vähän tattared rosea+hitunen sitä vintage photoa.

Levitys


Sitten vintage photoa varjostukseksi.


 Levitys.


 Hiukset ja värinä walnut stain ja tämän käytän myös nestemäisenä.


Levitys.


Lisää väriä ja uusi levitys, toista jos haluat tummemman. jos haluat punertavamman ruskean valitse vintage photo.


Seuraavaksi vaatteet, värinä victorian velvet ja tämän käytän mustetyynystä.


Ensin ohuet rajat ..huom älä laita liikaa väriä.. jos haluat pehmeän lopputuloksen..lisää saa aina lisättyä mutta pois on vaikea ottaa..tosin näillä väreillä helpompaa kuin esim tusseilla.Levitä.


Lisää väriä ja uusi levitys.


Tässä vaiheessa kuvani näyttää tältä..


 Sydämeen hieman väriä.

 Levitys.

 Kengät. Värinä musta. anteeksi huono kuva, otin puhelimella kuvat ja välillä vähän epäonnistui..Ohuesti mustaa siis rajoihin.


Levitys. Huom musta on niin voimakas väri että pitää olla tarkempi pensselin virutuksen ja värin levittämisen kanssa.


 Levitä lisää ja lisää vähän väriä..


 Nyt vaihdan pienimpään pensseliin jonka omistan.


Lisää ihan ohuesti mustaa niihin kohtiin joihin haluat varjostusta tai tummempaa väriä.Levitä väri varovasti ettei leviä liikaa, huolellinen huuhtelu ja kuivaus paperiin auttaa..


No niin hempeä väritys on valmis. Hieman vielä varjostusta.


Tässä voit käyttää isompaa pensseliä ja enemmän vettä.


Vasemmalle reunalle myös, tässä kannatta olla varovainen ettei ota liian isoa aluetta kerrallaan..


 Lopuksi vielä viimeistely valkoisella geelikynällä, ripaus poskiin ja hiuksiin ja sinne tänne mihin sattuu osumaan;)


 Näin kuva on valmis. Jos vielä tuntuu että joku kohta kaipaa väriä lisää niin voit vielä viimeistellä..Ja eikun korttia kokoamaan:)


Ja vielä valis yksinkertainen kortti. Paperit(maja design), kukat,nauha ja helmet kaikki Heinikasta.  

Haaste:
9 kommenttia:

 1. Tykkäsin tästä ohjeesta! :)

  Mielestäni värität todella kauniisti!
  Itse käytän aquatone -kyniä ja jotenkin kait sitä osaa tehdä :D Mutta kun saisi noita musteita, niin voisin kokeilla sinun ohjeiden mukaan! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kiva saada ohjeita. Itse olen vasta aloittelija näissä hommissa, joten kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan.

  VastaaPoista
 3. Kiitos tästä! Täytyy myöntää, että vaikka hetken olen jo kortteja tehnyt, niin en ole tajunnut, että noilla musteillakin voi noin helposti värittää. :D Piti heti päästä kokeilemaan ja nehän olikin kivat käyttää. Nyt pitää vaan hommata enemmän eri sävyjä. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitti ohjeesta! Itse värittelen aina promarkereilla, joista kyllä tykkään ihan hirveästi, mutta musteilla värittämisenkin haluaisin opetella niin saisi paremmin tällaisia hempeämpiä ja herkempiä värityksiä. :) Tussijälki kun on aika "kovaa". Täytyisi vaan hommata enemmän musteita, niin voisin alkaa harjoitella tätäkin!

  VastaaPoista
 5. Kiitos ohjeesta!! Pitääpäs itekin alkaa opettelemaan nuilla sun hyvillä ohjeilla :) Ihana tuo sun tekemäsi kortti :)

  VastaaPoista
 6. Näitä lisää! =)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa --kerros mistä tuota Cansonin paperia löytyy-minulla on sitä paksumpaa--

  VastaaPoista
 8. Hei! Tosi kiva kun laitoit ohjeet! Mutta minä en ainakaan tiedä mitä on tattered rose ja vintage photo? Joten siksi jäi ohjeet nyt vaan ihmettelyjen varaan :)

  VastaaPoista
 9. Tämä tekniikka kiinnostaa minua. Lauantaina pääsen testaamaan. Tein linkkilistaa väritystekniikoista blogiini http://marikanpuuhanurkka.blogspot.fi/search/label/V%C3%A4ritystekniikoita Linkitin tämänkin sinne. Tsemppiä kirjaprokkikseen!

  VastaaPoista

Thank you if you had the time to leave a comment.
It means a lot to me.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...