torstai 24. tammikuuta 2013

Erillainen vauvakortti

Heissan ystävät.
Minulta tilattiin erittäin mielenkiintoinen vauva kortti. Ei missään nimessä saanut olla vaaleanpunainen hörselö kortti, vaan jotain ihan muuta. Löysin satured canary digi lemoista mieleisen leiman. Ei mikään perus hempeä vauvaleima vaan mielestäni tyylikäs. Hieman ongelmia tuottaa tuo värittäminen, en saa digileimoja tulostettua paksummalle paperille, joten en voi värittää niitä distress inkeillä. Väritin prismoilla ja copiceilla. Ja kuvasta kyllä näkee etten ole niillä viime aikoina paljon väritellyt. No ei auttanut muu kun tyytyä siihen mitä on. Päätin että teen kortista musta-valkoisen. Ja ripaus pinkkiä tietty , koska kyseessä oli tyttö vauva. Hieman bling, blingiä ja tässäpäs valmis kortti. Itse olen suht tyytyväinen..Mitäs mieltä sinä olet?  Kommentteja en ole vielä tilaajalta saanut, että saa nähdä kuinka käy;)
Mukavaa päivää ystävät rakkaat.
6 kommenttia:

 1. Aivan ihana! Mielettömän kaunis!

  VastaaPoista
 2. Onkin todella erilainen vauvelikortti, mutta mielenkiintoinen, voimakas ja kuitenkin vauva on siinä se pääasia! Upea kokonaisuus!

  VastaaPoista
 3. Siis aivan Loistava kokonaisuus,voiko upeampaa ollakkaan!!
  Hyvää perjantai päivän jatkoa:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos<3 vähän kyllä tiukkaa meinasi tehdä, enemmän olen noita vaaleanpunaisia hörselö kortteja tehnyt :) mutta mukavaa vaihtelua ja rakastan haasteita.

  VastaaPoista
 5. Tosi näyttävä ja todellakin mukavan erilainen.

  VastaaPoista

Thank you if you had the time to leave a comment.
It means a lot to me.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...