perjantai 12. lokakuuta 2012

Uuteen haasteeseen vanhalla työllä -New challenge in the old work

Ihana Joanna on avannut uuden haaste blogin, jossa ei ole palkintoja vaan valitaan vain paras työ. Kuullostaa hyvältä:) Ensimmäinen haaste oli vaatimattomasti valita oma paras työ. OMG.. aika vaikea valinta. Mutta ehdottamasti päädyin näin joulun alla näyttämään uudestaa tämän vuoden joulukalenterin. Koska siihen löytyy myös tekemäni    ohje. Nyt on kyllä pakko sanoa et edellinen postaukseni oli tiukkana kakkosena. Kannattaa katsoa:)
 Nyt kaikki osallistumaan haasteeseen , minä ainakin todella haluan nähdä muiden upeita töitä. Kiitos vielä Joannalle. Mahtavaa kun jaksat vetää meille haasteita.
Ihanaa viikonloppua ystävät.

Joanna has opened up a wonderful new challenge blog, with no prizes, but selected only the best work. Sounds great :) The first challenge was modestly choose your own best work. OMG .. pretty difficult choice. But definitely I ended up with this holiday season to show again as an advent calendar this year. Since I made that can be found in the instructions. Now I have to say you are tight in the previous posting, I was second. Worth a look :)
  Now, all contribute to the challenge, I for one really like to see some other great works. Thank you Joanna. Great when you are able to pull our challenges.
Have a wonderful weekend friends.
UUSI BLOGI KORTISTO löytyy TÄÄLTÄ
NEW BLOG KORTISTO can be found HERE


Ohje joulukalenteriin löytyy TÄÄLTÄ
Instructions advent calendar can be found HERE

4 kommenttia:

  1. En lakaa ihailemasta tuota kalenteria!

    VastaaPoista
  2. Voi Marika näitä sun töitä aina,kerrassaan ihania ja ei koskaan tiedä mitä täältä löytyy kun sivuille tulee kurkkailemaan :) Tämä kuten kaikki muutkin juttusi ovat vain niin lumoavan ihania.Iloista syksyä :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos miljoonasti kun osallistuit haasteeseeni :)

    VastaaPoista

Thank you if you had the time to leave a comment.
It means a lot to me.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...