tiistai 26. kesäkuuta 2012

Paper Bag for my best friend

Hyvää iltaa..
Ei mennyt tämä ilta ihan nappiin ,mutta sainpas tämän projektin valmiiksi. Elämäni ensimmäinen koristeltu paperipussi. Voi näitä voisi tehdä vaikka kuinka. Tein pussin yhdelle parhaimmista ystävistäni jolla on kohta syntymäpäivä..kerrankin ajoissa:)  Väritys on nyt ihan minun lempparia. Paperit on ihania Maja design,leima on magnolia ja uusi minulle ja aivan heti siitä tuli minun suosikki. Koristeet ja nauhat on mielettömän ihanasta kaupasta Wild Orchid Craftin. Stanssit Magnolia, sydän lävistäjä on Martha Stewartin.Perhos stanssi Tim Holtz. Väritys Distress Inkeillä.
Kommentti piristää päivääni:)

Good evening ..
It did not take this evening just perfect, But I got this project finished. My first decorated with a paper bag. Oh, this could be done no matter how. I made a bag for one of the best friends birthday with a point in time, for once .. :) The coloring is now exactly my favorite. The papers are lovely Maja design, is a magnolia stamp and new to me and very soon it became my favorite. Decorations and ribbons are incredibly wonderful shop Wild Orchid Craft. Die Magnolia, heart punch is Martha Stewartin.Perhos die Tim Holtz. Coloring with Distress Inks.
Comment cheer up my day :)
Challenges:
http://magnoliadownunderchallenges.blogspot.fi/
http://wildorchidchallenge.blogspot.fi/
http://itsallaboutthevintagechallenge.blogspot.fi/

10 kommenttia:

 1. Tosi kaunis lahjapussi, runsaasti ja romanttisesti koristeltu ,ei ikinä uskoisi että ensimmäisesi.

  VastaaPoista
 2. Vau! Muuta en nyt osaa todeta :D
  Kiitos kun osallistuit haasteeseemme.

  VastaaPoista
 3. Siis ohoooo....aivan hurmaava ja taidokas!

  VastaaPoista
 4. Oh Marika!! Your Paper Bag is stunning, I love the butterflies and flowers and of course Tilda is looking gorgeous as always!! Thanks so much for playing along at MDUC this week
  Hugs
  Karen
  xxx

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtava! Kaikki niin harkitusti paikoillaan. Olet mestari, olenko sanonut joskus ennenkin... :o) Näkee että olet sen ajatuksella ystävälle tehnyt :o)

  VastaaPoista
 6. Voi luoja kun on niin kaunis ja taydellinen kortti!! Ihania koristeita! Kiitos kun osallistuit It's All About The Vintage & Beauty haasteeseen! Onnea arvontaan!
  Niin, meillä on menossa upea bloginamu IAATVAB haaste sivuilla! Koita onneasi!

  VastaaPoista
 7. Thanks for joining us at WOC with your beautiful card!

  Regards Malin

  VastaaPoista
 8. oh WOW this is an amazing bag! Thanks so much for joining us at MDUC this week.
  Hugs Kylie

  VastaaPoista

Thank you if you had the time to leave a comment.
It means a lot to me.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...