keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Totaaliseen lamaantumiseen syntymäpäiväkutsu askartelua..


Hei ystävät rakkaat.
En tiedä mitä tapahtui.. joku hetkellinen totaali lamaantuminen. Ensimmäistä kertaa siis tälle uudelle vuodelle täällä. Hyvää uutta vuotta ihanat. Jotenkin nyt on tuntunut etten osaa mitään enkä pysty tekemään mitään. No ehkä se tästä lähtee taas.. Kunnon sarjatuotanto auttaa varmasti:) Niinpä tein rakkaitten pienten prinsessojeni syntymäpäiväkutsut tällaiset never ending kortit. Joo ihan tosi viisas valinta jos haluaa tehdä niitä 13 kpl. Huh huh.. Enää pari puuttuu.. Ihan vaan muutaman palan joutui leikata, ja eihän minulla mitään paperia ollut riittävästi. No tuli vähän erillaisia. Yhteen korttiin piti leikata noin 50kpl palperia ja valokuvaa. Että todella epäilen mielenterveyttäni:) 


Hello dear friends.
I do not know what happened .. one of a momentary total depression. So for the first time this new year here. Happy new year lovely. Somehow it is now felt that I know anything I can do nothing. Well, maybe it's here to go back .. Condition of the serial production will certainly help:) So I made a dear little princesses birthday invitations cards these never ending. Yeah, just really a wise choice if you want to make it 13 pcs. Wow .. No longer a couple are missing .. Just like a few pieces had to be cut, and surely I have no paper was not enough. Well became a little like a dictionary. One card was cut to about 50pcs palperia and photographs. I suspect that the real mental health:)Tällainen teksti tuli kortin sisälle ja paljon kuvia. Jokaisesta pienenä ja isona.

 Pikkuinen Saga syntyi 16.1.2000viis
on syntymästä prinsessan nyt 7 vuotta aikaa siis.
Pienempi Adele syntyi 19.1.2000kahdeksan
jo  4 vuotta kulunut on syntymästä tämän prinsessan.
Pikkuruisin Jadessa syntyi 30.12.2000kymmenen
prinsessa on siis jo 1 vuoden ikäinen.
Mihin aika katoaa, minne vauvan tuoksu häviää,
missä pienet  sormet varpaat on?
Kulkee ne jo ison tytön askelin.
Tuntuu kuin vain hetki siitä ois,
ja nyt jo vauvan vaatteet viety on pois.
Yksi kulkee eskarin polkuja,
toisella kerho touhuja,
kolmas ensi askeleita etsien,
jatkavat matkaa aina vain kasvaen.
Toivottavasti parannun taantumasta pian. Kommentti piristää päivääni ja antaa taikavoimia.

Hopefully the recession will soon be healed. Comment cheer up my day and give magical powers.

hugs Marika


6 kommenttia:

 1. OHHOH Marita <3
  Aivan valtavan upeita ihania -ja tuo kirjoitus siihen vielä--olet sinä aikamoinen tekijä kyllä--
  Ihnaa uutta vuotta ihanalle ja taitavalle askartelijalle ja paljon ispiraatiota ja uusia ideoita (vaikka näkyyhän niitä sinulla olevan)

  VastaaPoista
 2. No huh, sun luovasta "hulluudesta" näköjään tupsahtelee kaikenlaista. Kertakaikkisen ihanat kutsut olet jaksanut vääntää, taantumasta huolimatta. Ja tuo runo on kyllä niin ihana, itselläkin kun on pieniä tyttöjä :o)
  Lievää joulukorttiähkyä sulatellaan täälläkin päin. Ei oikein mitään tunnu syntyvän, mutta ehkä se tästä kun kääntää katseet taas eteenpäin.
  Hyvää, onnekasta ja touhukasta alkanutta vuotta teidän perheelle! :o)

  VastaaPoista
 3. Taantuma on täälläkin, mutta ei mun taantumalla tule tollaisia kortteja!!
  Ihanat kortit ja niin monivaiheisia tehdä. Ja tuo runo - aivan mahottoman ihana - vielä loppusoinnutkin ja sopivasti ihanaa haikeutta. Niinkuin aina kun lapsi täyttää vuosia, sellainen suloinen haikeus valtaa mielen. Ja mun lapseni on jo 28 vuotias.

  VastaaPoista
 4. Sanattomaksi vetää tämä sinun "taantumasi" ja "lamaannuksesi"... mitä sitten saatkaan taas aikaan kun oikein pääset vauhtiin...ihanat kutsut olet jaksanut tehdä!

  VastaaPoista
 5. Ei näyttäis olevan tietoa lamaantumisesta kun noin hienot kutsut olet väsännyt! Toista se on täällä, mutta ehkä se tästä taas lähtee jossain vaiheessa käyntiin.

  VastaaPoista
 6. Ai että sentään mitä ihanaa olet "lamaannuksen" kourissa tehnyt,ei voi kun ihastella aivan käsittämättömän kaunis juttu ja mikä muisto lapsille :)Olispa itselläkin taitoja tuollaiseen ja mielenkiintoa..

  VastaaPoista

Thank you if you had the time to leave a comment.
It means a lot to me.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...