maanantai 2. toukokuuta 2011

Magnolia haaste -kukkia äidilleTällä viikolla aiheena magnolia haasteessa kukkia äidille. Olen niin syttynyt tästä kortti mallista joten tein sit taas tällä samalla idealla. Tuohon alas saa niin kätevästi viriteltyä isompia juttuja. Esim. sinellin kuukaudenkortti kisassa tein siihen pienen kukkapenkin.Kyseinen kortti löytyy täältä.Tässä kortissa rasian sisälle tulee lahja eli rannekorun osa, joita kerään äidilleni.
Ajattelin kerrankin hieman kertoa mitä olen kortissani käyttänyt:
Leimat on kaikki magnolian, ruusuista leikkasin lehdet pois ja ruusut erilleen
Väritykseen käytin promarkereista värejä blossom,tan,satin,shale ja apple
viimeistelyyn vielä hieman inktensejä
Tausta kuvan väritin versafinen vintage sepialla
Reunat leikattu jälleen kerran martha stewartin leikkureilla.
Sitten tietty vielä magnolia stansseilla kiekuroita ja tagi, kyseisiä stansseja tulee kyllä käytettyä niin paljon et pitäis jo hieman rajoittaa(onneksi tilaus on vetämässä, jotta saadaan taas vähän uusia tuulia)

14 kommenttia:

 1. oi WWWAAAUUU!!! huiman UPEA kortti!!! valtavan kaunis ja tyylikäs kokonaisuus!! =)

  VastaaPoista
 2. Kaunis, uskomattoman kaunis! Ja hempeän herkkä! <3

  VastaaPoista
 3. Voi, että on upea kokonaisuus =).

  VastaaPoista
 4. Wau!Mielettömän upea kokonaisuu, tykkään :))

  VastaaPoista
 5. Upeeta, mahtavaa..ei siis voi muuta sanoa ku että lahjakas olet! Saanko silti esittää pyynnön? Voisitko kommentoidessasi käyttää isompaa fonttia, joutuu niin tiiraamaan että näkee lukea ;) t. Tiina K-P

  VastaaPoista
 6. Heippati rallaa.. Iso kiitos jälleen kaikille palautetta jättäneille. Yritin nyt hieman tehdä hieno säätöä, jotta lukeminen olis helpompaa, näkeekö paremmin? Tietty toinen fontti vois olla myös parempi..palautetta otetaan mielellään vastaan,Marika kiittää.

  VastaaPoista
 7. Ooooooh, mikä taidonnäyte! UPEA! Ihana yksityiskohta tuo Tildan helmikorvis. :)

  VastaaPoista
 8. Sä oot kyllä niiiiin taitava! Mistä olet tämänkin korttimallin keksinyt? Aina on kiva kuulla ideoista korttien taustalla! Ja se vaahtokarkkikakku tuolla aikaisemmin oli kans huikea ja monet muut! Upeaa! Sinun blogiasi on ilo lukea. Kävin katsomassa kaikki postaamasi kuvat.. :)

  VastaaPoista
 9. Oih kiitos Outi..aivan ihana viesti..piristi niin tätä päivää. En tiedä mistä toi idea on lähtösin, varmaan olen nähnyt jossain jotain vastaavaa ja sit kehitellyt siitä oman näköiseni jutun. Yritän aina tehdä jotain oman näköistä ja ideoida jotain uutta, tokihan siis näkee kaikenlaista ja jostain niitä ideoita sit vaan tulee..aikaa kun olis vaan enemmän toteuttaa itseään mut kolmen lapsen kanssa se on hieman rajallista. Mutta tällaiset ihanat viestit saa niin ilahtumaan että sormet alkaa heti syyhyämään. Kiitos.

  VastaaPoista
 10. Eipä kestä! Kiva jos sain sinut hymyilemään. Sehän siinä mullakin on, että intoa riittäisi vaikka kuinka, mutta aikaa ei. Mulla kaksi tyttöä, kohta 3 v. ja vähän päälle 1 v. Mites sulla? Minkä ikäinen ite oot? Minä 32.

  VastaaPoista
 11. Vautsi vau mikä ihana kortti!Rasia on niin suloinen,nam!Tykkään!

  VastaaPoista
 12. OMG kuinka upea kortti! Ja tuo tagi-stanssi on niin ihana, että ehkä sitä ei voi käyttää liikaa. :)

  VastaaPoista

Thank you if you had the time to leave a comment.
It means a lot to me.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...