tiistai 12. huhtikuuta 2011

Just Magnolia Week 101- A sketch7 kommenttia:

 1. Oi kerrassaan syötävän suloinen korttimus. Jännä nähä minkälaisen äitienpäivä korttimuksen se A-p mulle tänä vuonna askartelee..

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tinzu.. sama homma täällä jännittää aika hurjasti minkälaisen kortin Aleksi tänä vuonna tekee..viime vuonna se tais kyllä oikeasti tehdä..tai sitä edellisenä.. nehän vois vaikka A-Pn kans yhdessä askarrella:)

  VastaaPoista
 3. :D Näistä sun ihkuista korteista saattaapi tulla hiukka suorituspaineita.. Saa nähä miten korttien kans käy. Aleksi vois tosiaan vähän jelppiä A-p:ta koska sillä on vaimona on tuollainen mestari kortteilija.
  Mä aina varaan, että haluan ite leipoa äitienpäivä kakun. En ota mitään riskejä sen suhteen :)
  Nyt kun aloin tähän romaania kirjottaan niin kirjotan nyt vielä samaan syssyyn, että mieteinpä just tänään, millon tulisin taas teille päiväkylään. Mut en kyllä keksinyt vielä milloin.

  VastaaPoista
 4. Tämä on hyvä paikka just keskustella..tämä on tavallaan just sitä varten.. En taida antaa Aleksille mun askarteluvermeksiä koska se tekee kuitenkin paremman kun minä..Se on aika hyvä leipoonkin, mutta tietty voitais vaihtaa et mä teen sulle kortin ja säleivot mulle kakun:) Tervetuloa kylään meillä ei mitään ihmeempiäohjelmia ole..

  VastaaPoista
 5. Beautiful card! Such pretty pinks and blues!
  Thank you so much for joining the Just Magnolia challenge this week!
  Hugs, Dena

  VastaaPoista
 6. voi miten ihana kortti!! huiman suloinen ja kaunis kokonaisuus!! =)

  VastaaPoista

Thank you if you had the time to leave a comment.
It means a lot to me.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...