perjantai 27. helmikuuta 2015

Chameleon tussejen testaus osa 2

Pikku hetki oli aikaa jatkaa testauksia. Kaikki testaukset tähän mennessä olen tehnyt fabriano bristol paperille. Seuraavaksi täytyy testata jotain toista tussi paperia. Epäilen että jos paperi on liian karhea se kuluttaa kärkeä eli sileäpintainen paperi ehdottomasti näille tusseille. Gorjukset on sellaisia leimoja joita tykkään erityisesti värittää mustavalkoisena joten tässä kokeilin miten se onnistuu chameleon tussilla BK4 lisäksi käytin blenderiä ja mustaa rajauskynää ohuempiin viivoihin, viimeistely kuten aina valkoisella geelikynällä.. nyt oli jo huomattavasti nopeampaa kuin ensimmäisen kuvan kanssa.


Toiseksi kokeilin ihan pikaisesti värittää yhden magnolia leiman ja joo kyllä nämä vaan melko näppärästi toimii.. tässä siis käytetty sävyjä BR5, NU3, PK3 ja VO4 lisäksi ihan kokeilumielessä pikkusen tein varjostusta CG8:lla..Aika todella vinkeät tussit. Kokeilin ensimmäiseen kuvaan myös tuota toista päätä joka on samanlainen kun promarkereissa mutta koska itse pidän enemmän copiceista ohuempi pää oli mun mieleen joten aika nopeasti vaihdoin takaisin. 


Ei sitä tiedä vaikka joku päivä ihan kortinkin tekaisisin:)

1 kommentti:

  1. Nämä postaukset on tosi hyviä, saa vinkkejä teiltä kokeneilta - ja myös noita ihania taideteoksiasi, joita korteiksikin voi nimittää :)

    VastaaPoista

Thank you if you had the time to leave a comment.
It means a lot to me.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...