sunnuntai 25. elokuuta 2013

Nauhataivaan elokuun DT työ ja leivontahommia:)

Hyvää sunnuntaita ystävät:)

Nauhataivaan DT työnä tein tällaisen kastekortin rakkalle kummipojalleni Remukselle jonka kastejuhlaa vietettiin eilen ja samalla myös 2v syntymäpäivää:) 
Seitsemäs kummipoikani onkin aivan erityislaatuinen supersankari. Tie tähän päivään ei ole ollut helppo, ja siitä syystä ristiäiset pidettiin vasta nyt. Tämä erikoislaatuinen lapsi on sellainen taistelija ja ihmemies että huh huh.. jotenkin tällaisen lapsen kohdalla pienet asiat on huomattavasti suurempia. Olen iloinen että saan olla osana tämän pienen lapsen elämää<3 
Tässä ssis tekemäni kastekortti jonka toteutin ihanasta juuri tähän sopivasta paketista. Ihana lusikka koriste ja tuo iso kulmakoriste ovat upeita. Ja perhosnauha..rakastuin.. Käykääppäs kurkkaamassa Nauhataivaasta näitä ihanuuksia.
Alla myös kakut jotka tein ristiäisiin. Leivonta on myös yksi minun rakkauksia, ikäväkyllä aikaa on liian vähän harrastaa sitä, mutta joskus kutenkin saan leikkiä leipuria:)
Ihkua sunnuntaita teille:)

1 kommentti:

  1. Oi kuinka suloinen kortti... taas on kaikki niin kohdallaan. Osasinpa oikean blogin linkittää Paperilla-lehden kyselyyn jossa kysyttiin blogia,joka inspiroi minua... toki moni muukin blogi inspiroi, mutta tämä sinun monipuolisuutesi on huikaisevaa!

    VastaaPoista

Thank you if you had the time to leave a comment.
It means a lot to me.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...