torstai 25. huhtikuuta 2013

Mistä ne kortit sitten oikeen tulee?!?


Jokin aikaa sitten törmäsin blogeissa postauksiin askarteluhuoneesta joissa vallitsi vähän samanlainen henki.. Siitä se ajatus sitten lähti ja minäkin vilautan palan karua totuutta.. Tältä se näyttää lähes aina.. yleensä vielä hitusen pahemmalta..Iiks..mieheni on järjestyksen ihmelapsi ja tämä ei todellakaan ole hänen lempi huone..
 Kyllähän tuosta pöydältä löyty vielä tälle läppärille ja lasille viiniä pienen pieni kolo:) Joo kaikki on todella lähes käden ulottuvilla, kunhan löytää kädelle oikean kolon.. Että tällaista tänään täällä, mitäs siellä?!? 
Niin joo ja loin vaaleanpunaiselle pitsinnypläykselle ja nappikaupalle myös facebook sivun, tervetuloa tykkäämään jos tykkäät:)

Rakkaudella Minä täältä kaaoksen keskeltä;)6 kommenttia:

 1. Ihanaa että muillakin pöytä on sen näköinen että kortteja syntyy ;)
  Toden totta... kaikki pitäisi olla käden ulottuvilla niin ettei tarvitsisi tuolilta nousta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta ja kaikkihan on käden ulottuvilla varsinkin kun on tuoli jossa on rullat alla..no okei lattia tilaa ei oikeen ole että pääsis sujuvasti rullaamaan;)

   Poista
 2. Ollappa se oma huone mitä sotkea! Mä levitän kamani tytön huoneeseen ja joudun ne kokoomaan aina kun lopetan. Ehkä vielä joskus on oma työhuone!

  VastaaPoista
 3. Ihana nähdä tällaisia kuvia askarteluhuoneesta! Kun yleensä niissä on kaikki tiptop-järjestyksessä. Näinhän sen olla pitää! ;)

  VastaaPoista
 4. Love to see your crafting space! Thank you for sharing.
  Hugs, Karina

  VastaaPoista
 5. Olen samaa mieltä kuin Joanna, yleensä otetaan kuvia siististä tilasta :). Kaaos on oma olotilani, välillä rasittavuuteen saakka.

  VastaaPoista

Thank you if you had the time to leave a comment.
It means a lot to me.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...