perjantai 2. maaliskuuta 2012

Kortti uudesta leimasta ja parisuhdelomaa...

Hei ystävät.

Vihdoin viimein kortti tästä ihanasta sweet pea Stamp leimasta, liian kaunis leima. Heinikasta ostin jo jonkun aikaa sitten mutta vasta nyt sen sain kortiksi. Väritys harjoittelua Distress Inkeillä myös tässä kokeiltu. Tykkään kyllä tosi paljon värittää niillä nyt kun oikea tekniikka ja paperi löytyi. Toki en tusseja ja prismoja hylkää, vaihtelu virkistää ja eri väritys tekniikat sopii eri juttuihin. Minusta tämä leima vaatii ympäsrilleen mahdollisimman hörseilevää ja sitä tässä nyt yritin toteuttaa . 

Käyttämäni kuvanmuokkaus ohjelma oli sit lopettanut toimintansa ja nyt olen ihan hukassa. Vinkkejä ilmaisesta helposta kuvanmuokkausohjelmasta otetaan ilolla vastaan:) 

Tänään on myös parisuhdeloma tiedossa..jihuu..tätä on odotettu ja kauan.. Kauas emme lähde mutta tarkoitus mennä syömään ihanaisten ystävien kanssa ja jospa sitä vähän juhlis tuota maanantaina ollutta 2-vuotis hääpäivää:) Tämä on siis häämatka osa ehkä 5 en muista kun kaikki matkat kotoa kauppaa kauemmas alkaa oleen häämatkoja;) Mutta tällä kertaa matka ei liity millään lailla askarteluun tai en tiedä tiimari on ainakin sadan metrin päässä kohteesta joten ties vaikka.. Ja postissa odottaa matkalukemiseksi uusi Magnolia Ink joten hmm.. 

Tässä välissä myös pieni päivitys korttikeräys tilanteeseen. Kortteja on tullut jo tosi kivasti noin 80kpl taitaa olla jo kasassa ja niistä jokaisesta olen erittäin kiitollinen eli ISO KIITOS kaikille jo osallistuneille ja LÄMMIN ISO HALAUS. Kortteja edelleen odotellen 
Marika

ja ihanaa viikonloppua ystävät rakkaat!


5 kommenttia:

 1. Kaunis ja herkkä väritys--onnistunut kokonaisuus--
  -mitä paperia sinä käytät noitten musteteiiten kanssa-muutamia löytyy minultakin ja kokeilin--jospa se vika onkin paperissa--;)

  VastaaPoista
 2. Tämä on nyt niin kaunis, että minulta loppuvat sanat...aivan huikean kaunis ja herkkä kortti!

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis ja herkkä kortti,ei voi kun taas ihastella :)

  VastaaPoista
 4. Upeat värit-wau! On niin kaunis kortti kyllä, että ei tässä keksi mitään sanottavaakaan, voi vain huokailla:)

  VastaaPoista
 5. Kiva kun löysin blogiisi, täällähän on ihania juttuja! Tuo korttikeräys on mahtava idea, pitääkin alkaa tekemään minunkin osani. Tuo keijukortti on upea. Toivottavasti oli kiva parisuhdeloma :)

  VastaaPoista

Thank you if you had the time to leave a comment.
It means a lot to me.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...