sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Minun lempipaikkani

Hei ystävät.

Eilisen päivän minä siivosin ja siivosin.. Mutta nyt on taas askarteluhuone järjestyksessä. Siispä ajattelin tehdä postauksen minun lempi paikasta. Minulla on onnellisesti käytössä koko huone, mutta minun ja mieheni, vaatteet on myös siellä..välillä tuottaa hankaluuksia päästä vaatekaapille, kun lattia on paperisilpun peitossa. Siirsin vaatteeni lipastoon joka on kaapin sisällä, jotta sain askartelutavaroille lisää tilaa. Vaatteista viis, kunhan kaikki askartelu tavarat mahtuu. :) Nyt on ihanaa kun voin mennä askartelu huoneeseen joka on järjestyksessä, toistaiseksi.. Olisi mukava nähdä teidän muidenkin askartelu paikkoja. 
Mukavaa sunnuntaita ihanat ystävät.

Hello friends.

Day yesterday, I cleaned and cleaned .. But now is a hobby room while the order. So I thought to make postings in my favorite place. I have happily used the entire room, but me and my husband, the clothing is also there .. produces a range of difficulties to get in her wardrobe when the floor is covered with shredded paper. I removed my clothes drawer which is inside the cabinet, so I got more space for hobby goods. Clothes wise, as long as all craft items at a time. :) Now, I love to go my hobby room, which is being arranged, so far .. It would be nice to see your other hobby places.
A nice Sunday wonderful friends.

Marika

6 kommenttia:

 1. Onpa suloinen askarteluhuone sinulla! :) Jotenkin ihanan rauhoittava värimaailma. Kyllä tuolla kelpaa näperrellä! Meidän askarteluhuoneeseen, Märssyyn, pääsee kurkkaamaan blogissani.

  VastaaPoista
 2. Kaunis askartelutila sinulla. Huomaan että teilläkin on varattu paikka pikkuväen mukana ololle? :o)

  VastaaPoista
 3. Itsekkin vielä haaveilen omasta askarteluhuoneesta. Jonka sais vielä sisustaakkin oman mielensä mukaan. Harmi vain, ettei ihan lähiaikoina ole tiedossa.
  Sinulla on kyllä tosi kaunis huone. :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva ja viihtyisä askarteluhuone. Tykkään värimaailmasta. Omaani en taida viitsiä kuvata blogiini:D

  VastaaPoista
 5. Voi, sulla on aivan ihana askarteluhuone! :) Mun askartelukamat majailee laatikoissa vaatehuoneessa, ja askartelutilana toimii vaihtelevasti joko olohuoneen sohvapöytä tai ruokapöytä. :D Oma askartelupöytä on iso haave vielä..

  VastaaPoista

Thank you if you had the time to leave a comment.
It means a lot to me.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...