torstai 14. heinäkuuta 2011

BLOGI CANDY x2Hassu Blogi karkki x2
päättyy 31/07/2011

Hei ihanat. 
Minulla on pian syntymäpäivä ja kaikkea ihanaa on tapahtunut. Minulla on ollut blogi kohta puoli vuotta ja kohta 10000 kävijää blogissani. Ja monta ihanaa kommenttia. Se on huippu ihanaa. Olen myös päässyt mukaan kahteen  DT joukkueeseen Emerald Faeries ja Stampavie and More olen GDT TOMIC haaste #7. Wau.. Olen innoissani kaikesta tästä. Siksi haluan antaa kaksi karkkia jollekkin onnekkaalle. Jokaisesta uudesta lukijasta minä lisään yhden uuden jutun minun karkki. Jaan karkin kahteen osaan. Ensimmäisen karkin arvon. Ja toisen karkin saa se joka on jättänyt minulle ihanan kommentin:)  Karkki tulee sisältämään jotain magnoliaa ja yhden emerald faeries leiman. Tietenkin myös jotain vaaleanpunaista. Pitsiä ja kimalletta myös ehdottomasti. Voit siis vaikuttaa mainostamalla minun karkkia kuinka paljon voit voittaa.
  Näin voit osallistua :

1. Tule seuraamaan blogiani.
2. Jaa tietoa karkistani. Laita se blogiisi.
3. Tärkein kaikista: jätä kommentti tähän.Funny blog candy x2
ends 31/07/2011Hello lovely.I have a birthday soon, and everything wonderful has happened. I've had a blog section for six months, and 10 000 visitors a point in my blog. And the many wonderful comments. It is wonderful. I've also got two of the DT team Emerald Faeries  and Stampavie and More I am TOMIC GDT Challenge # 7 Wow .. I am excited about all this. That is why I want to give two of candy to someone lucky. Each new reader, I will add one new thing in my candy. Their candy into two parts. The first candy may be a lucky one. And the second may be the one who has left me a lovely comment:) Candy will include some magnolias and one Emerald Faeries stamp. Of course, something pink. Lace and glitter is also absolutely vital. So you can influence me to advertise how much candy you can win. This will allow you to participate in:1. Come follow my blog.2. Spread the word about my candy. Either a post or in your sidebar.3. The most important of all: leave your comments here.


48 kommenttia:

 1. Hei ihana Marika Vaan-olenkin lukijasi ollut kai alusta saakka-
  Teet niin kauniita kortteja että niitä jää aina katselemaan pitemmäksikkin aikaa--
  Onnea Dt-hommiisi-ei ollenkaan ihme että sinut halutaan mukaan!
  Onnea ja kaikkea hyvää elämääsi eteenkin päin--<3

  VastaaPoista
 2. Sirkka-Liisa KK:sta toivottaa onnea syntymäpäivänäsi ja onnittelee ihanan romanttisesta blogistasi :)

  VastaaPoista
 3. Synttärionnittelut!

  Ihania kommentteja en osaa jättää, mutta toivottavasti edes ilahduttavan kommentin?

  VastaaPoista
 4. Heippa Marika ja onnea tulevan synttärin johdosta! Itsekkin olen kesän lapsia, synttärit meni viikko sitten :) Olen muistaakseni jo lukijasi, mutta jos en ole jostain syystä - niin lisään sinun blogisi heti listalleni, koneessani on joku päivitysvirhe? kun en näe omia/enkä toisten blogien lukijoita. :/ Lukijat kohta on tyhjänä kaikissa blogeissa joissa käyn. Muistan lukeneeni blogiasi alusta asti ja ihastuneeni vaaleanpunaiseen ja ihanan omaperäiseen tyyliisi. Onnittelut Dt-pesteistä, olet ne ehdottomasti ansainnut! :)Lisään tiedon tästä namusta blogiini.-Tankku

  VastaaPoista
 5. Hi sweetie!
  I can totally understand why you got a DT spot at the Emerald Faeries. Your creations are absolutely wonderful. I really look forward to be working with you. I have peeked in your blog and here is lots and lots of inspiration. Love your style. Thanks for offering som sweet fatfree candy, lol. I got candy too so please hop on over to my blog and enter. Have a nice day. Hugs...Mona

  VastaaPoista
 6. Onnea Onnea Marika!
  Onnittelut synttäreiden johdosta ja myös noiden DT hommien takia.olenkin KKsivustolla ihastellut usein korttejasi.Luulin jo olevani lukijasi,mutten löytänny kuitenkaan itseäni .mutta nyt olen ainakin lukijasi ja laitan mainosta blogiini .
  Mielettömän upeita synttäreitä ja kivaa kesän jatkoa muutenkin.

  VastaaPoista
 7. Onnea Marika!
  Vasta löysin tänne,tuntuu kivalta blogilta,jään tänne kurkkimaan

  VastaaPoista
 8. Hei.. KK:n kautta löysin namusi ja laitan sen myös omaan blogiini. Ihanan vaaleanpunaiset sivusi saivat juuri uuden tirkistelijän, kun klikkasin itseni lukijaksesi. Tulen tänne tutustumaan paremmin sitten, kun muuttolaatikot ovat uudessa osoitteessa. Eli muutaman viikon kuluttua.

  VastaaPoista
 9. Hei vaan ja onnea! En ollut tajunnutkaan, että sinulla on oma blogi - olen vain ihaillut tuotoksiasi KK sivustolla. Teet niin upeita kortteja, että voisit ajatella harrastustasi ammatiksi! Olen aina yhtä ihastunut, kun näen uusia töitäsi!

  Aurinkoisin kesäterveisin, Taina

  VastaaPoista
 10. Onnea! Olen ihaillut korttejasi KK:n puolella aiemmin. Yleensä tekijän näkee jo ennen nimeä, koska korttisi erottuvat hyvin edukseen. Pidän myös siitä, että vaikka korttisi ovat herkkiä ja kauniita, niin et arastele värien käyttämistä. Mielestäni kaiken ei tarvitse olla aina niin harmoniassa ja sävy sävyssä keskenään, muunlainenkin on kaunista. Kuolleet kalat uivat virran mukana, sinä taas uiskentelet siellä, missä parhaaksi näet :)

  VastaaPoista
 11. Synttärionnittelut, ja onnittelut kävijämäärästä. Kauniita kortteja olet tehnyt, miten en ole ennemmin eksynyt sivuillesi:) Nyt alan katseleen.

  VastaaPoista
 12. Hurjat synttärionnittelut sinulle ja iki-ihanalle blogillesi! Kuten olen jo aikaisemminkin sinulle sanonut, korttisi ovat tosi kauniita ja mielenkiintoisia ihanine yksityiskohtineen! Seuraan blogiasi tosi mielelläni! Blogissasi näkee sellaisia kortteja, mitä ei muissa blogeissa juurikaan näe. Sinulla on ihania ideoita ja osaat toteuttaa ne tosi upeasti! Lukijasi olen jo entuudestaan ja nyt menen laittamaan omaan blogiini ilmoituksen arvonnastasi! :D

  VastaaPoista
 13. Onnea! Ihania kortteja teet. Minut löytää täältä: http://huvikummunaskareita.vuodatus.net

  VastaaPoista
 14. Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan, paljon onnea MarikaVaan!!!=)

  Aivan huippuonnittelut DT-pesteistäsi! Upeat korttisi kyllä kertovat, että olet pestisi ansainnut! Ihania yksityiskohtia, jotka eivät ole vain tietyn mallin mukaan tehtyjä.

  Korttejasi on ilo katsella ja löytää niistä itselleni vinkkejä! Vaikka koskaan en noin kauniita kortteja itse saa aikaiseksi. Mutta ainahan voi yrittää.;D

  VastaaPoista
 15. Hei Marika! Lämpimät onnittelut syntymäpäiväsi ja ihanien DT-pestien jodosta. Niin kuin moni on jo sanonutkin, pestit olet saanut kyllä ihan aiheesta :)
  Olet taitava;korttisi ovat villiä värien leikkiä, taitavaa taiteilua,suloisia söpöilyjä...sanalla sanaoen upeita taideteoksia kaikki.
  KK:n kautta minäkin tänne löysin,ja yks kaks oivalsin että asut melkein naapuripaikkakunnalla.
  Valitettavasti minulla ei ole omaa blogia, mutta kuitenkin voin luvata että saat minusta vakituisen kurkkijan sivuillesi :)

  Ihanaa kesän jatkoa sinulle !

  VastaaPoista
 16. Hei Marika! Ja valtavasti onnea synttäreitten johdosta!

  Blogissasi on kiva pyörähdellä ja huokailla ihanien tekeleittesi perään. Jokaisesta aikuisesta naisesta löytyy varmasti jonkinlainen heikko 'prinsessakohta', ja kaikki nämä ihanat, söpöt ja vaaleanpunaiset kortit osuu juuri sinne!

  Joka kerta, kun näen täällä uusia julkaisuja, en voi kuin ihmetellä: millä ajalla teet kaiken?! Tuntuu, että itsellä ei riitä aika mihinkään, ja teijän kodissa lapsia pyörii enemmän kuin meillä!

  Aurinkoisia kesäpäiviä ja ihanan vaaleanpunaisia askarteluhetkiä! Toivottavasti törmäillään joku päivä!

  VastaaPoista
 17. Onnea ! Teet ihania kortteja käyn niitä kurkimassa.

  VastaaPoista
 18. Voi, miten en ole tällaisesta aarre-aitasta tiennytkään. Wau, blogin pitäjä on kuin prinsessa ja prinsessan aarteet, tässä tapauksesa nämä ihastuttavat kortit ovat kyllä kauniita!
  Liityin lukijaksesi pikimiten, tähän blogiin täytyy tutustua kyllä ajan kanssa. Mainostan myös blogiasi ja arvontaasi omassani:)
  Onnea DT-pesteistäsi!

  VastaaPoista
 19. Onnea kesänlapselle! Teet upeita kortteja, mukava käydä katselemassa, onnea jatkoon;-))m

  VastaaPoista
 20. Hyvää syntymäpäivää ja onnea myös blogillesi! Korttisi ovat ilo silmälle. Ne ovat kiehtovalla tavalla runsaita ja tarinan kertovia, kivan muotoisia ja ihanan värisiä. Upeita luomuksia kerta kaikkiaan. :)

  VastaaPoista
 21. Ihana blogi täynnä kaikkea kaunista. Kiitos Sinulle! Haluan toivottaa Sinulle oikein ihanaa tulevaa synttäriä tällä positiivareilta lainatulla runolla.

  Kuin meren kimallus aalloilla,
  kuin sateen kosketus poskella,
  niin kaunis on elämä tää.
  Kuin perhosen lento,
  kuin lumpeenkukka hento.
  Auringon kultainen säde ja sumuinen aamu.
  Niiden kauneutta voimmeko ymmärtää,
  kas kaikki tää.....merkitsee elämää!
  (Positiivarit)

  VastaaPoista
 22. Aivan ihania kortteja sinä osaat ja jaksat tehdä eikä ihme olekaan, että olet noin monessa mukana DT:nä. Seuraavien sanojen myötä (otathan huumorilla) toivotan sulle oikein ihanaa syntymäpäivää ja paljon, paljon onnea:
  "Hei kuule, itselleni en juuri mitään toivo,
  mutta saisiko ystäväni vielä yhden rypyttömän vuoden..?:D

  VastaaPoista
 23. Niin kauniita korttejasi olen ihastelemassa taas.
  Oikein ihaa ja onnellista seuraavaa vuotta.

  -Johanna

  VastaaPoista
 24. Onnea myös minunkin puolesta! <3

  VastaaPoista
 25. Onnea...olen ollut lukijasi jo tovin aikaa.Kauniita kortteja olen käynyt useasti ihastelemassa... onnea vielä kerran !

  VastaaPoista
 26. Hi Marika
  I love your pirate card you made for the guest spot at TOMIC. You are such an inspiration! I have only been blogging for just over a month and am very new to competing for challenges and candy.
  I look forward to following your blog... Thanks.

  VastaaPoista
 27. onnea syntymäpäivän johdosta!! =)
  ja onnittelut myös huimasta kävijämäärästä!!
  linkki sivupalkissani...

  VastaaPoista
 28. Onnea, onnea! Liityin lukijaksi ja laitoin mainosta blogiini;)
  Ihania kortteja sinulla, tuolla KK:ssa jo ihastellut.

  VastaaPoista
 29. Hei!
  Olen lukijasi ja laitoin mainoksen blogiini!:)
  Korttisi ovat upeita, yksityiskohtaisia luomuksia, kaikissa riittää katseltavaa ja ihasteltavaa pitkäksi aikaa!
  Onnittelut myös syntymäpäivän johdosta sekä DT-jäsenyyksien!

  VastaaPoista
 30. Onnen pieniä pipanoita sinulle!
  Liityin lukijaksesi ja laitan mainosta omaan blogiini, joten mukana ollaan :)

  VastaaPoista
 31. Hei Marika Lukijasi olen ollut jo pitkään. Aina vain ihanasti yllätyn, kun toinen toistaan kauniimpia korttiluomuksia tuot meidän ihaltavaksi. Onnea tulevalle syntymäpäivälle ja menestystä tuleviin projekteihisi.

  VastaaPoista
 32. Onnea Sinulle <3

  Olenkin jo ollut lukijasi ja ihastellut taideteoksiasi useinkin, sillä taideteoksia luomuksesi totisesti ovat! Niin kauniita...
  Laitan blogiini karkistasi, josko tänään vielä sitä kautta joku löytäisi tänne :)

  VastaaPoista
 33. Tarkkailun alla olet ollu jo tovin aikaa, "naapuri". Joten osallistunpa minäkin :o).
  Niin ja ONNEA!!!

  VastaaPoista
 34. Paljon onnea synttäreiden johdosta! Blogiin laitettu tieto blogistasi.

  VastaaPoista
 35. Lämpimät onnittellut syntymäpäivän johdosta ja suuresta kävijämäärästä!

  VastaaPoista
 36. Paljon onnea kesätytölle, ei ihme tuo huima kävijämäärä, työsi ovat aivan uskomattoman ihania ja yksityiskohdat vailla vertaa!!

  VastaaPoista
 37. Onnea synttäripäivänäsi ja DT-pesteistä.
  Ihania taideteoksiasi olen ihaillut blogissasi ja KK-sivuilla.

  Kesäterveisin Maarit K

  VastaaPoista
 38. Kaverin blogista huomasin linkin tähän blogiisi. Ihan uskomattoman hienoja juttuja teet. Ja onnittelut vielä synttäreistä.

  VastaaPoista
 39. Onnea synttärien ja kaikkien muidenkin ihanien juttujen johdosta!
  KK:n puolella olen korttejasi ja luomuksiasi jo ihaillut, mutta tänne "eksyin" vasta namumainosten myötä. (Kyllä namujen tarjoaminen siis kannattaa!!) Liityn ilomielin lukijaksesi!

  VastaaPoista
 40. Hurjan paljon onnea syntynmäpäivänäsi!

  KK:ssa olen minäkin korttejasi ihaillut ja sitä kautta tänne löysinkin ja lukijaksi heti liityin..
  Itseäni en ole vielä(kään) saanut innostumaan blogin pitämisestä, mutta sitäkin innokkaammin seurailen teidän muiden valtavan hienoja bloggauksia ja arvostan suuresti sitä työtä, jota te kaikki bloggaajat bloginne eteen teette.

  Tämä sinunkin blogisi tulee nyt olemaan ahkeran seurannan alla muiden ohessa ja tietysti KK:n rinnalla.

  Siispä vielä kerran onnea synttäreiden johdosta ja mukavaa loppukesää!

  VastaaPoista
 41. On monta syytä onnitella sinua :) Korteissasi on sitä jotain, niitä jää todellakin kauemmaksikin aikaa katselemaan. Pääsin liittymään lukijoihisi kun avasin itelleni blogin. Jatka samaan malliin, hienoa työtä teet ja jaat samalla iloa ympärillesi :) t. Tiina K-P

  VastaaPoista
 42. Paljon onnea kaikkien mukavien asioiden johdosta, joissa olet ansioitunut ja joista nyt saat nauttia. Korttisi ovat valtavan ihania, taideteoksia.

  VastaaPoista
 43. Hei luen tätä mutt oma blogini on vuodatuksen puolella

  VastaaPoista
 44. Onnittelut syntäreistä ja mahtavasta kävijämäärästä!

  VastaaPoista
 45. Lämpimät onnittelut sinulle ja onnea hurjasti suuresta kävijämäärästä! olen aiemminkin tänne "eksynyt" ja joka kerta olen katsellut ja huokaillut sinun ihania töitäsi! :)
  Olet hirmu taitava! Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 46. Synttärionnittelut ja halit Heiniltä ja Ricolta :)

  VastaaPoista
 47. Hei Marika! Sinulla on ihana vaaleanpunainen blogi ja todella kauniita töitä, joita kelpaa esitellä. Osallistun arvontaan liittymällä blogisi seuraajiin ja tällä kommentilla. Blogikarkkien jakoa en hallitse :(

  VastaaPoista

Thank you if you had the time to leave a comment.
It means a lot to me.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...