keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Here it comes .. Christmas Calendar




Huomenta ystävät rakkaat:)
Tässä se nyt on minun  tekemäni työ Magnolia Ink lehteen. Joulukalenteri. Säästin tämän työn tälle joulukuun ensimmäiselle päivälle. Hyvää joulukuuta siis kaikille. Kalenterin teko on oikeasti ihan helppoa. Ja näkisin mielelläni jos joku on tästä ohjeesta oman versionsa tehnyt. Muutaman ihanan työn olenkin nähnyt jo ja voi miten ihanalta se tuntuu kun näkee että joku on saanut minun työstäni inspiraation. Olisi ihana antaa joku uusi ohje joka päivä joulukuussa mutta nähtäväksi jää riittääkö minulla ideoita. Kuulen mielelläni mitä pidät työstäni. Jokainen kommentti piristää päivääni.

lämpimin halauksin Marika


Good morning, dear friends:)
This is now my job is my Magnolia Ink magazine. Christmas Calendar. I saved this work, this first day of December. So Happy December to everyone. Calendar, you are really pretty easy. And would like to see if someone is here to instruction their own version made​​. After a few wonderful job I've seen already, and how can it feel wonderful when you see that someone has been my inspiration for my work. It would be wonderful to give someone a new instruction every day in December, but remains to be seen I have enough ideas. I hear what you like about my work. Each comment cheer up my day.

warmest hugs Marika












Challenges:

Uudet Magnolia leimat



Ihana ihana yllätys. Posti toi piristämään muuten niin harmaata päivää nämä ihanat uudet magnolia leimat:)

A wonderful wonderful surprise. Postal activities to brighten up an otherwise gray day, these lovely new Magnolia stamps:)

tiistai 29. marraskuuta 2011

Vintage Cristmas Magnolia Easel card



Huomenta ystävät rakkaat.
Tällaisen kortin minä tein eilen. Lähetin tämän eräälle ihanalle, blogi ystävälleni, ehkä hän ilahtuu loppu viikosta. Jostain syystä pidän itse tästä todella paljon, ehkä yksi minun parhaimmista korteista. Ihana, ihana magnolia leima on väritetty pro markereilla  ja prisma color kynillä. Ihanat paperi on Maja Design. Kukat, pitsi, kulma koriste ja neulat on Wild Orchid Crafts. Tämä on minun DT korttini SAM haaste jossa haluamme nähdä tällä kertaa taitettuja kortteja. Haaste löytyy täältä.

Good morning dear friends.
Such a card I made yesterday. I sent this to a lovely, my friend's blog, maybe she delights in the end of the week. For some reason, I personally find this a lot, maybe one of my best cards. A lovely, lovely magnolia stamp is colored with pro markers and prisma color pencils. Paper is lovely Maja Design. Flowers, lace, pins and decorative corner is the Wild Orchid Crafts.This is my DT card, SAM challenge where we want to see this time Easel cards. The challenge can be found here..









Kortin sisältä löytyy yllätys. Aikaisemmin tekemäni joulukoriste. Minä skannasin, värittämäni kuvan tietokoneelle ja tulostin paperille jonka voi silittää kankaaseen. Ja tietysti sisältä löytyy myös hieman suklaata.
The card inside is a surprise. Previously, I made Christmas ornaments. I'm to scan, color the picture of a computer and printer paper that can be ironed into the fabric. And of course the inside is also a little chocolate.








Ehkä sinulla on aikaa jättää minulle pieni kommentti, jos pidät minun kortti. Mukavaa päivää sinulle ja kiitos kun kävit blogissani. Yritän tehdä tarkemmat ohjeet joulukoriste sydämistä pian. 

Maybe you have the time to leave me a little comment if you like my card. Have a nice day to you and thanks you for visiting my blog. I'm trying to do more detailed instructions on christmas hearts soon.

Challenges:

maanantai 28. marraskuuta 2011

Magnolia -Let it snow




Hei ystävät
Tällaisella kortilla mukaan MDUC , lumiseen haasteeseen. Mitä sinä pidät? 
Dear Friends
Such a card that MDUC, snowy challenge. What do you like?

Hugs, Marika

sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Uusi voittaja

Huomenta.

Anteeksi että kesti tämä arvonta touhu. No nyt kuitenkin uusi voittaja on arvottu eli karkki pääsee uuteen kotiin, toivottavasti ainakin.. eli voittaja on
*
*
*
*
*
*
*
nro. 61 Emma. K KK:sta
*
*
*
ja toinen pieni ylläri lähtee

nro. 7 Joanna

Ottakaahan piakkoin yhteyttä ettei mene uudeksi arpomiseksi taas.
marikavaan7@luukku.com

perjantai 25. marraskuuta 2011

Huomenna Naisten Messuilla

Hyvää iltaa.

Tarkoitus oli tällä viikolla vähän ahkerammin päivittää blogia, mutta toisin kävi. Sarjatuotantoa ja paljon paljon muutakin olen saanut aikaan. Suunnitelmat oli suuret, mutta kutistui sitten ajan loppuessa kesken. No jotain joka tapauksessa, sain aikaan ja onneksi aikaisempiakin kortteja oli vielä hyvästi tallessa. Eli huomenna minut voi löytää kannuksesta naisten messuilta klo10-15.00. 
Toivottavasti joku tulee minua sinne katsomaan;)

Marika kiittää ja palaa astialle mahdollisimman pian.


sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Viikonlopun sarjatuotannon tuotoksia ja muita mietteitä..






Huomenta ystävät

Blogin päivitys oli viime viikolla vähän heikkoa. 
No nyt olen taas "linjoilla"
Viikonloppu sujui sarjatuotannon merkeissä.
Lauantain saalis 15 kpl magnolia sydämiä. 
Ajattelin että jos tänä vuonna lähettäisin joulukorttejen sijaan tuollaiset sydämet. Sen voisi sitten ripustaa kuuseen tai mihin haluaa. No jää nähtäväksi valmistuuko niitä tarpeeksi. 
Ajatus tasollahan se oli helppoa hommaa.
Mutta päivän niitä vännettyäni totesin
ettei se nyt ihan niin nopeaa olekkaan, vaikka sarjatyönä teinkin. 

Sunnuntain saalis oli sitten 16kpl tuikkukortteja. En ollut näitä aikaisemmin tehnyt, joten tein todella simppeleitä kortteja. 
Ei niin tyypillistä minua. Mutta nämä maja designin paperit oli niin ihania ettei ne minusta hirveästi koristeita kaipaakkaan. Nyt vain nämä heinikasta ostamani joulu aiheiset paperit on lopussa ja pelkään pahoin että Heini on tainnut messu reissuilla myydä ne loppuun:(
Olen kyllä niin rakastunut näihin Maja designin papereihin,
että huh huh..

Mielessäni on myös ajatus että lauantaina menisin kortteja myymään täällä järjestettäville naisten messuille.. 
hmm.. en ole ikinä myynyt töitäni juuri missään. 
Äitini on ystävällisesti myynyt niitä töissä, hyvällä menestyksellä, 
joten siitä se ajatus lähti..
no en vielä tiedä .. uskallanko!?!
Onko jollain kokemusta tällaisesta messu myyjäis touhusta?
Kuulisin mielelläni muiden kokemuksia?

Iloisin maanantai terveisin Marika

Voittaja hukassa!


Heissan.

Voittaja ei ole ilmoittautunut, joten aikaa hänellä on vielä tämä päivä  ilmoittautua. Jos en kuule mitään suoritan huomenna uuden arvonnan.
Voittaja löytyy täältä.

Marika


torstai 17. marraskuuta 2011

Emerald Faeries- Green Cristmas


Hei ihanat ystävät

Emerald Faeries haasteessa haluamme nähdä vihreän joulun. Helppoa vai mitä? Voit käyttää kaikkia leimoja osallistuaksesi haasteeseen. Haaste löytyy täältä. Tässä minun korttini. Näitä leimoja saat Suomesta Heinikasta ja digi leimat löytyy täältä.



Hello lovely friends

Emerald Faeries a challenge we want to see a green Christmas. Easy or what? You can use all the stamps to participate to the challenge. The challenge can be found here. Here my card. These stamps for Finland Heinikka and digital stamps can be found here.



keskiviikko 16. marraskuuta 2011

SAM CHALLENGES DT CARD


Hei ihanat ystävät.

Taas on aika uuden SAM haasteen ja tällä kerralla haluamme nähdä jotain muuta kuin neliö. Nyt kaikki mukaan haasteeseen se löytyy täältä. Tässä minun korttini.


Hello wonderful friends.

Again, it is time to new SAM challenge , and this time we want to see something other than a square. Now all of that challenge, it can be found here. Here my card.


Hugs, Marika


maanantai 14. marraskuuta 2011

Candy WINNER IS ....



Hei ihanat ystävät.
Hello wonderful friends.

Nyt on aika arpoa minun karkki. Yhteensä 152 osallistujaa..wow..mahtava määrä. Uusia lukijoita tuli 36 . Lämpimästi tervetuloa uudet lukijat. Ja kiitos kaikille osallistujille, kumpa voisin palkita kaikki. Ikävä kyllä en voi. Mutta koska osallistujia oli niin paljon ajattelin laittaa pienet yllätykset myös kahdelle muulle. Ja tässä välissä haluan vielä tarkentaa että en ole magnolia ink lehden DT, pääsin vain tähän yhteen lehteen . Nyt sitten se ihanin kohta eli arvonta...

Now is the time to randomize my candy. A total of 152 participants .. wow .. amazing amount. New readers came to 36. A warm welcome to new readers. And thank you to all the participants, If only I could reward all. Unfortunately, I can not. But because the participants had so much thought put little surprises for the other two. Between this and I would like to clarify that I do not have Magnolia ink magazine DT , I was just this one magazine. Now then it is the most wonderful point of winning lottery number is



  ja voittaja on  
*
*
*
*
*
*
*

 122 MERSIA

ja kaksi pientä yllätystä lähtee 
and two little surprises from:

 26 RYMYPRINSESSA 

ja 

 48 HELY

ONNEA  VOITTAJILLE.

Congratulations to the winners.

Laittakaa minulle yhteystiedot sähköpostiin : marikavaan7@luukku.com









keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Magnolia -edwin christmas card





Hei taas.

Tällainen kortti syntyi tänään. Malli on TOMIC haasteesta, värit Magnolia-licious haasteesta haasteesta. Tausta on hopea mutta näyttää kuvassa hieman tummemmalta. Kommentti piristää päivääni :) Ja blogi karkkiini on aikaa osallistua vielä muutama päivä.. se löytyy täältä:)


Hi again.

Such a card was born today. The sketch is TOMICchallenge, colors Magnolia-licious challenge . The background is silver, but the picture looks a little darker. Comment cheer up my day:) And the my blog candy is still time to participate in a few days .. It can be found here:)

Marika

Challenges:

tiistai 8. marraskuuta 2011

Villakeijun DT kortti -tilkkutäkki

Hei.
Villakeijun kortteiluhaasteessa aiheena luonnos ja tässä minun versioni siitä. Mikäpäs muu tilkkutäkille sopisis kuin vauva:) Käykääppäs osallistumassa haasteeseen mukava oli tämä luonnos. haaste löytyy Täältä.

Marika

sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Minun lempipaikkani





Hei ystävät.

Eilisen päivän minä siivosin ja siivosin.. Mutta nyt on taas askarteluhuone järjestyksessä. Siispä ajattelin tehdä postauksen minun lempi paikasta. Minulla on onnellisesti käytössä koko huone, mutta minun ja mieheni, vaatteet on myös siellä..välillä tuottaa hankaluuksia päästä vaatekaapille, kun lattia on paperisilpun peitossa. Siirsin vaatteeni lipastoon joka on kaapin sisällä, jotta sain askartelutavaroille lisää tilaa. Vaatteista viis, kunhan kaikki askartelu tavarat mahtuu. :) Nyt on ihanaa kun voin mennä askartelu huoneeseen joka on järjestyksessä, toistaiseksi.. Olisi mukava nähdä teidän muidenkin askartelu paikkoja. 
Mukavaa sunnuntaita ihanat ystävät.

Hello friends.

Day yesterday, I cleaned and cleaned .. But now is a hobby room while the order. So I thought to make postings in my favorite place. I have happily used the entire room, but me and my husband, the clothing is also there .. produces a range of difficulties to get in her wardrobe when the floor is covered with shredded paper. I removed my clothes drawer which is inside the cabinet, so I got more space for hobby goods. Clothes wise, as long as all craft items at a time. :) Now, I love to go my hobby room, which is being arranged, so far .. It would be nice to see your other hobby places.
A nice Sunday wonderful friends.

Marika

perjantai 4. marraskuuta 2011

Surprise Basket:) Something new and something old ..







Hei ystävät.

Tässä on Yllätyskori:) Jonka sisällä on jotain uutta ja jotain vanhaa..
Tai itseasiassa aika monta uutta kokeilua, tällaisen korin olen aikaisemminkin tehnyt, mutta kynttilä ja sydän ovat ihan uusia kokeiluja. Tageja olen myös tehnyt. Tulitikku rasiaan embossasin saman kuvan mitä käytin tagissa, korissa, kynttilässä ja sydämmessä. Ajatuksena on antaa tämä joululahjaksi ystävälleni. Hän voi siis nauttia kynttilän valossa kupin kuumaa kaakaota ja tagin toiselle puolelle kirjoitan jotain mukavaa. Kaikki siis samaa sarjaa:) Olen todella iloinen ja piristät päivääni jos jätät minulle  pienen kommentin. Minä voin tulla ehkä myös vierailemaan sinun blogissasi:)

Hello friends.

This is a Surprise Basket:) inside which is something new and something old ..
Or, in fact, quite a few new experiments, such a basket in the past I have done, but the candle and the heart are quite new experiments. I also made tags. Match box Embossing what I used the same image tag, basket, candle, and the heart. The idea is to give this to my friend for Christmas. He can thus enjoy a candle light cup of hot chocolate and a tag on the other side I write something nice. So all of the same sets:) I am really happy and cheer up my day if you leave me a comment. I can perhaps come to visit your blog:)

Marika

Challenges:

keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Vintage- for man



Hei taas.
Tässä minun ensimmäinen vintage kortti miehelle. Craft- Room haasteessa haettiin korttia miehelle joten tällaisella mukaan haasteeseen. En ole tehnyt vintage kortteja paljoa, pidän kyllä niistä ja varsinkin tällaisia yksinkertaisia on todella mukava tehdä välillä. Vaihtelu virkistää. :) Mukavaa päivää. 
Marika kiittää ja rakastaa kommentteja:)

Hi again.
This my first vintage card to the man. Craft Room Challenge was applied for the card to the man so that such a challenge. I have not done a lot of vintage cards, I like them, and especially in such simple is really nice to do between. Variation refreshes. :) Have a nice day.
Marika thanks and love the comments:)

Challenges: 

DT Stampavie and More- pikku Remukselle




Huomenta.
Aika uuden Stampavie and More haasteen. Kaikki käy, eli nyt osallistumaan. Minä tein kortin ja kangas pussin, ihanalle pienelle Supermies Remukselle. Ihan pikkuinen mies on joutunut taistelemaan ihan liikaa. Elämä on niin epäreilua. Tein siis pussin jossa lukee: Supermies Remuksen taikavoima pussi. Koska taikavoimia vielä tarvitaan. Oi hän on niin suloinen pieni poika. Halauksia Remukselle;) 
Leima jota käytin on Emerald Faeries
Väritin kuvan Prisma color kynillä
Paperit Maja Design

Kangaspussiin, tulostin kuvan silitettävälle paperille ja 
väritin vähän, copiceilla.
Olen etsinyt paperia jolle voin leimata ja värittää ja sitten silittää kankaaseen niin että leima tulee oikein päin. Jos joku tietää mistä löydän tätä paperia kertokaa, ihanat ihmiset. Tässä käyttämäni leima on, siis digileima joten tulostin sen peilikuvana eli näin sain sen oikein päin. 
Niin ja minun karkki löytyy täältä.
Nyt Marika Kiittää ja kommenttihan pelastaa päiväni:)


Good morning.
Time for a new challenge Stampavie and More Challenges.This time Anything Goes. I did the card and the canvas bag, just below a small Superman Remus. Just a little man has had to fight too many. Life is so unfair. So I made a bag that reads: Superman Remus magic bag. As the forces of magic are still needed. Oh he is such a sweet little boy. Remus hugs;)
The stamp I used is the Emerald Faeries
Color the picture of the Prisma color pencils
Paper Maja Design

Fabric bag, iron-on photo printer paper, and colored a little,
 copic pens.
I've been looking for the paper which I stamped and colored, and then iron the fabric so that the stamp should be right side up. If anyone knows where can I find this paper tell me, lovely people. Here I used a stamp, digital stamp, therefore, so the printer to its mirror image, or so I got it the right way up.
Oh, and my candy can be found here.
Now, Marika thanks and comments to save my days:)

Challenges:




tiistai 1. marraskuuta 2011

Sinellin kuukaudenkortti kisaan


Huomenta
Tällaisella kortilla lähdin sinellin kuukauden kortti kisaan mukaan. Ajatus oli hieman toinen, mutta lopputulos ei sit ihan vastannut ajatusta. No parempi onni ensikerralla. Lunta on ainakin riittävästi:)

Marika
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...