maanantai 16. tammikuuta 2012

Kuplikasta ja onnistumisen iloisia hetkiä:)


Hei ihanat.

Minä onnistuin. WOW.. en ollut koskaan värittänyt koko kuvaa musta-valkoiseksi. Ja sitten sain MDUC haasteesta idean tähän korttiin. Tein kihlajaiskortin eräälle parille tilauksesta. Ja he pitivät siitä niin paljon että pyysivät minua tekemään heidän saippuakaupalle ystävänpäiväkortteja myyntiin. Minun oli pakko tilata tämä leima koska se sopii kaupalle niin hyvin. Kaupan nimi on Kuplikas ja sieltä löydät ihania saippuoita, käykää katsomassa:) Ja ihan pakko oli lisätä korttiin vielä teksti kuplikasta ystävänpäivää, se oli pakko tehdä tietokoneella koska sellaista leimaa en löytänyt. Olen niin tyytyväinen varsinkin prisma color kynillä värittämääni kuvaan. Ihana onnistumisen tunne, siitä minä tykkään:) Näitä kortteja sarjatuotannolla..:)Ihanaa päivää sinulle ja ilahdun toki jos jättäisit kommentin.


Hello lovely.

I succeeded. WOW .. I had never colored the whole picture black and white. And then I got the idea for this card MDUC challenge . I made a pair of engagement-card to a request. And they liked it so much that they asked me to make the soap trade, Valentine's Day cards for sale. I was forced to order this stamp because it is suitable for trade as well. Trade name is a Kuplikas (bubbly), and from there you can find wonderful soaps, go look:) And just had to add was still text bubbly Valentine's Day, it had to do with the computer because I could not find a stamp. I am so happy, especially the prism color pencils to color the image. A wonderful feeling of success, I'd like it:) These cards are serial production ..:) Lovely day to you, and delighted, of course if you would leave a comment.
Hugs MarikaChallenges:

7 kommenttia:

 1. Aivan ihana kortti, toi musta valkoisuus näyttää tosi hyvältä, vaikka ensin ajatuksena voisi luulla sen tuovan synkkyyttä korttiin!

  VastaaPoista
 2. No sanotaanko vaikka ensiksi että WAUuuuu =), tosi hienosti oot onnistunut värittelemään!Tulee ihan eri fiilis näihin leimoihin kun ovat mustavalkoisia!Minullakin tämä leima ja ehdottomasti lemppari,kukas nyt kuplista ei pitäisi ;)

  VastaaPoista
 3. Hienosti olet värityksessä onnistunut ja korttisi on muutenkin kaunis. Minäkin olen monesti miettinyt tuota musta valkoista väritystä, mutta se on vaan jäänyt toteuttamatta kun musta tuntuu etten kuitenkaan onnistuisi. Onnistumisen ilo on mukava tunne ja positiivista palautetta on aina ihan saada omista töistään. Olet taitava askartelija :)

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtavasti väritetty. Tää on kyllä kaunis kortti.

  VastaaPoista
 5. Your B&W colouring is just fabulous - and your card layout suits her beautifully.
  Thanx for joining us at MDUC this week for our B&W image challenge.
  xXx

  VastaaPoista
 6. Vitsit, sä osaat kyllä värittää tosi kauniisti! WoW!

  VastaaPoista

Thank you if you had the time to leave a comment.
It means a lot to me.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...